RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Неймовірна смакота: рецепт паштету за дві хвилини


Куряче філе є одним із найсмачніших видів м'яса. Але воно часто виходить доволі сухим. Ідеальним варіантом стане приготування із нього паштету. Кілька ложок йогурту і підсмажені волоські горіхи нададуть страві неперевершеного смаку.

Рецептом курячого паштету поділився одеський шеф-кухар Андрій Величко на своїй сторінці Facebook.



Рецепт курячого паштету

"Напевно, ви варили хоч раз бульйон з домашньої курки. Не бройлерної, а такої, що продають на наших базарах бабусі. А розварена, м’яка ніжка тієї самої курочки з домашньою яєчною локшиною - то чи не найкраща страва з птиці. А от грудка, чесно кажучи, мені завжди була сухою. Ну не фанат я "білого м‘яса", але харчам пропадати не можна. То ж я знайшов спосіб (точніше цей рецепт винайшла моя дружина, а я його традиційно трохи поцупив), як сухе м‘ясо з бульйону зробити божевільно смачним", - говорить кухар.

Величко радить спробувати приготувати паштет із курячої грудки. За його словами, процес приготування займе 2 хвилини. Наголошує, що цей рецепт можна використовувати для майже будь-якого м‘яса, з якого варили бульйон і воно стало сухим.

Інгредієнти:

2 курячі грудки (бажано зі шкірою) або інше м‘ясо з бульйону
50 г підсмажених та очищених волоських горіхів
1 чайна ложка паприки
дрібка спецій мірудії
3-4 ст ложки крем-сиру або сиру лабане
50 г жирного йогурту
2 ст ложки лляної олії (або іншої улюбленої)
сіль, перець до смаку

Як приготувати:

Всі інгредієнти перебийте в чаші блендера до однорідної пастоподібної маси.
Якщо суміш виходить загуста і не перебивається - додайте або трохи бульйону або ще більше йогурту. Ви повинні отримати крем - пастоподібний паштет або намазку. За текстурою та технологією приготування така страва більш подібна до "рійету" (французькою rillettes).
Підсмажте хліб на маслі і нанесіть на нього курячу намазку. Подавати можна із салатом або маринованими овочами - помідорами і огірками.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-02-2023, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 319

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.