Weather

Готуємо смачні заварні млинці на сніданок

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 856
0

Ідеальні млинці, що виходять завжди, навіть у тих, хто їх ніколи не готував. У них легко можна загорнути будь-яку начинку.

Заварні млинці на молоці та окропі виходять ніжними та повітряними.



Складники
молоко – 2 склянки (250 мл);
окріп – 1 склянка;
борошно – 2 склянки;
яйця – 3 шт.;
олія – 2 столові ложки;
цукор – 2 столові ложки;
сіль — 0,5 чайної ложки.

Приготування
Збийте яйця з сіллю і цукром, влийте молоко і всипте просіяне борошно. Розмішуючи, поступово вливайте окріп, додайте олію. Тісто має вийти досить рідким. Потім добре нагрійте сковороду і змастіть її злегка олією. Влийте невелику кількість тіста на середину і, нахиляючи сковороду, розподіліть його у вигляді кола. Випікайте із двох боків до золотистого кольору.

Поради
- Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
- Якщо сковорода у вас хороша та млинці не прилипають, достатньо одного разу її змастити.
- Млинці випікайте одразу, як приготували тісто.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують