Щоб приготувати справжній пишний шоколадний торт, не обов'язково морочитися з розкочуванням і випіканням коржів.
Простим рецептом поділилися на YouTube каналі Onyshkevychi.
Складники:
Для тіста:
яйця - 5 шт. цукор - 250 г кефір - 300 мл олія - 50 г борошно - 300 г какао - 60 г сода - 1 ч. л. розпушувач - 1 ч. л. Для крему:
сметана - 800 г цукрова пудра - 150 г вершкове масло - 150 г
Покрокове приготування
Приготуйте крем. На марлю складену вчетверо викладіть сметану, зав'яжіть і покладіть в друшляк на миску. Зверху поставте гніт і відправте в холодильник години на 4-6 годин, щоб стекла рідина.
Поки приготуйте тісто. Збийте яйця з цукром, додайте олію, перемішайте. До кефіру додайте сода і влийте в яєчну масу.
Окремо змішайте сухі інгредієнти: какао з борошном і розпушувачем. Змішайте.
Всипте в рідку масу і збийте до однорідного стану, тісто має вийти рідким. Вилийте його в форму і випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці хвилин 25.
Коли корж охолоне, його треба розрізати на кілька частин.
Для крему збийте м'яке вершкове масло з цукровою пудрою і додайте "відважену" сметану (без рідини). Збийте все міксером. Перемажте коржі, і задекоруйте за бажанням.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.