Пісочне печиво - відмінний смаколик до чаю, яким можна побалувати і себе, і своїх близьких. Щоб приготувати випічку, потрібен мінімум інгредієнтів, а от зайвої мороки не треба
Рецептом поділилися на YouTube-каналі Ваніль і шоколад.
Складники:
200 г вершкового масла (100 г витримати при кімнатній температурі +100 г витримати в морозильній камері) 300 г борошна 50 г цукру + 30 г для посипки 50 г охолодженої води (витримати в морозильній камері) 4 г солі 1 ч. л. горілки або спирту 30 г сметани
Покрокове приготування
Розділіть 200 грамів масла порівну: одну частину поріжте на великі квадрати і залиште при кімнатній температурі, другу - поріжте дрібно і заморозьте.
Борошно перемішайте з цукром, додайте туди м'яке масло і перемішайте в дрібну крихту. Морожене масло посічіть і введіть в масляно-борошняну суміш. Все треба робити швидко, щоб масло не встигло розтопитися.
Змішайте льодяну воду, олію, сіль і горілку (ром). Додайте все до крихти і вимісіть обережно тісто з мінімальним контактом рук, щоб шматочки масла не розтанули.
Покладіть тісто на годину в холодильник.
Зробіть з пергаменту паперову форму і розкачайте в ній тісто квадратом. Наріжте печиво і розмістіть на деко на відстані одне від одного.
Змастіть кожне печиво сметаною і посипте цукровою пудрою. Випікайте до готовності при температурі 200 градусів.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.