RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Сьогодні варто слідкувати за своїм самопочуттям і не дозволяти емоціям брати верх над розумом.

Яким буде гороскоп на завтра, 26 січня, для всіх знаків Зодіаку



Овен

Сьогодні імпульсивним Овнам важко проявляти ініціативу і відкрито висловлювати свої почуття. День ставить акцент на прихованій стороні подій, змушує оцінювати багато зсередини, відстежувати неочевидні деталі і подумки складати пазли. Найважливіші новини можуть прийти по таємних каналах. Потрібна уважність у роботі з документами, з медичною, навчальною та службовою інформацією.

Телець

День почнеться позитивно, але подальший розвиток подій може внести у ваше життя відчутне занепокоєння. Є передумови до напружених відносин в сім'ї і шлюбі. Може з'явитися тенденція до озвучування старих претензій, до боротьби за владу і авторитет в будинку. Багато Тельців зіткнуться з некерованістю своїх супутників життя, з відсутністю у них почуття міри. Сімейний чи інший захід буде перевіркою відносин на міцність. У ваших силах згладити будь-який конфлікт, якщо ви взялися за справу вчасно.

Близнюки

Природна допитливість Близнюків зростає, так само як і комунікабельність. Багатьох представників знаку починають долати чудові ідеї в найрізноманітніших областях. Однак в цей день ви можете не знайти підходящого співрозмовника або вам не підвернеться випадок висловитися, через що ви можете відчути себе в інформаційному вакуумі. Будьте готові до того, що реалізація ваших планів на практиці буде відкладена. Можливі затримки в дорозі, ситуації непорозуміння в спілкуванні, проблеми зі зв'язком.

Рак


Любовні і подружні відносини Раків цілком стабільні. Їм підходить приказка "милі сваряться — тільки тішаться". Ви і друга половинка просто не можете всерйоз посваритися, так як вас багато що пов'язує. Можливо, ви самі перебільшуєте окремі недоліки свого союзу. Не виключено, що деякі риси вашого характеру дійсно дратують кохану людину. В цьому випадку постарайтеся не дошкуляти її своїми примхами. Якщо взаєморозумінню заважають ваші погані звички, спробуйте від них позбутися.

Лев

Левам сьогодні невигідно диктувати оточуючим свої правила. Краще орієнтуватися на атмосферу в суспільстві, настрій друзів і партнерів, на очікування публіки або потреби клієнтів. Не варто нікого боятися. Також, небажано дзеркально відповідати на чужу агресію. Зірки підказують, що ви легко зможете порозумітися з потрібними людьми без зайвих конфліктів, пустивши в хід свою чарівність, авторитет або зв'язки.

Діва

Дівам цей день обіцяє несподівані вісті, вимушені зміни в маршрутах і поточних планах, нові повороти в роботі і навчанні. Не всім Дівам сподобається тон оточуючих, включаючи власних дітей, друзів і родичів. Може здивувати думка кореспондентів, випадкових знайомих і попутників. Не всі відкриття будуть приємними. Варто відкласти свої звернення і відповіді, взяти час на обдумування новин.

Терези

Терезам день надає вдалу можливість для завершення важливої справи, особистими зусиллями або з чужою допомогою. Не варто боятися провалу або серйозних перешкод, так як сьогодні багато що працює на ваші інтереси. Деякі завдання можуть бути вирішені за скороченою програмою, минаючи бюрократичні тонкощі. Може автоматично спрацювати перевірений сценарій співпраці. Зіграє позитивну роль комплекс ваших колишніх праць, значний список досягнень, факт членства в будь-якій організації.

Скорпіон

Скорпіонам стане в нагоді витримка, а також готовність миритися з правилами, дисципліною. Можливо, буде строго регламентований порядок робіт, графік, побут, жорстко заданий кінцевий результат. В кінці дня у багатьох Скорпіонів з'явиться природне бажання винагородити себе за терпіння і вимушені незручності. Зірки підказують, що це може скінчитися не кращим чином, якщо ви керуєтеся старими "лихими" звичками. Те, що раніше переносилося легко (наприклад, безсонна ніч), тепер може створити проблеми.

Стрілець

День сприяє розвитку інтуїції. Відточуйте її на конкретних дрібницях. Це вдалий момент для поглиблення знань з прикладної психології. Якщо ви досить проникливі, то знайдете особливий підхід до кожної людини. Можливий також інтерес до музики, благодійності, релігії, сфери послуг. Активним і прямолінійним Стрільцям зірки радять знизити навантаження і утриматися від починань. Сьогодні вам може бракувати енергії, до того ж зростає ймовірність стати жертвою майстерних маніпуляцій.

Козоріг

Пригнічуйте в собі напади безпричинної дратівливості, вони вас анітрохи не прикрашають. Якщо причина дійсно існує (наприклад, ви посварилися з начальником або погано себе почуваєте), намагайтеся не піддавати себе зайвим навантаженням. Уникайте багатолюдних збіговиськ, додаткових зобов'язань, ризикованих починань, хворобливих медичних процедур, неприємних вам людей. Одним з мотивів, що змушують завжди стриманого Козорога піти на крайні заходи, сьогодні можуть стати ревнощі або заздрість.

Водолій

Водоліїв день змусить сконцентруватися на необхідних роботах, часом неприємних або небезпечних. Уваги вимагають нюанси, пов'язані зі здоров'ям, захистом, гігієною. Не варто відкладати технічні та лікувально-профілактичні заходи, планові операції, чистку від непотрібного і шкідливого. Для успіху важливо не захоплюватися, мати хорошу підготовку, уникати невиправданих ризиків і діяти строго за інструкцією.

Риби

Намагайтеся сьогодні з ранку налаштуватися на приємний лад, тримайтеся осторонь від емоційності в сім'ї і любові. У професійних справах і бізнесі прислухайтеся до своєї інтуїції, яка підкаже вам правильне рішення. Сприятливий день для заняття літературою, фотографією, живописом, малюванням.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
26-01-2023, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 2 296

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.