RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

У Чернівцях відкрився офтальмологічний центр "Візіум". Це вже тринадцятий такий осередок всеукраїнської мережі клінік. Раніше її представляли в Києві, Кременчуці, Дніпрі, Львові, Краматорську та Сєвєродонецьку. У столиці, до слова, функціонує аж 7 сучасних та комфортних закладів "Візіум". Офтальмологічній центр, що відкрився наразі в Чернівцях, був релокований із Сєвєродонецька – абсолютно все вціліле обладнання та частина колективу через військові дії опинилися на Буковині. У нашій області зупинилося шість спеціалістів, інших же працевлаштували у львівську філію, яка запрацювала у липні. Туди евакуювали також фахівців із Краматорська. Медпрацівники, які переїхали в Центральну Україну, обживають кабінети в Києві та Дніпрі.



Мережа родом із Києва


Перший Центр майбутньої мережі "Візіум" відкрився в 2011 році в Києві, де також розташований центральний офіс компанії. Тут розробляють стандарти для всіх осередків Мережі. Після перших успішних трьох років роботи Центр почав розростатися в мережу: з 2015-го в столиці запрацювали ще три медичних заклади. Саме тоді зі Сходу переїхало багато офтальмологів, які не захотіли працювати на непідконтрольної частині України. Пізніше – у 2016 році запустили офтальмологічні центри в Краматорську та Сєвєродонецьку. Поступово додавалися й інші великі міста. Чернівецький ринок – це справа випадку, сюди зі Сходу колектив привела війна.

Справжні професіонали – рушійна сила


Останні кілька років київські представництва "Візіум" користуються шаленою популярністю як через рівень послуг, так і завдяки бездоганному сервісу. Один із засновників компанії, директор нової філії "Візіум" у м. Чернівці Валерій Малішевський переконаний, що в офтальмології найбільш цінним ресурсом є не обладнання, а лікарі. Якщо будуть фахівці високого класу – буде якісна медицина. Сьогодні столичні спеціалісти – кандидати медичних наук – часті гості і в чернівецькій, і у львівській, і в кременчуцькій клініках. Крім того, в компанії є ухвалені стандарти обслуговування, створена спеціальна комісія, яка регулює це питання на кожному рівні – від адміністраторів до провідних спеціалістів. Оскільки засновники компанії – не офтальмологи, тут все організовано таким чином, щоб насамперед було зручно не лікарю, а відвідувачеві, аби він почувався комфортно. У "Візіумі" все сфокусовано на пацієнтів. А показник їхньої задоволеності – одна із головних маркетингових оцінок.



Єдина база для всіх центрів мережі


У час війни вкрай важливо знати, що в екстреній ситуації ти можеш отримати допомогу в будь-якому місці. Мабуть, є мало людей, які, тікаючи від обстрілів, брали з собою результати офтальмологічних досліджень. І через це багато кому доводиться вкотре проходити консультації та платити за них кошти. Офтальмологічні центри мережі "Візіум" під’єднані до однієї великої бази, тож пацієнти клінік із Краматорська чи Сєвєродонецька можуть легко продовжувати лікування у Дніпрі, Києві, Кременчуці, Львові чи Чернівцях.

На чому спеціалізується офтальмологічний центр


Перелік послуг у "Візіумі" максимально широкий. Тут виконують фактично всі маніпуляції на очах та лікують чи не всі захворювання. Винятком є онкологія. На високому рівні в медичних центрах мережі проводиться діагностика зору, результати якої одразу стають доступними на комп’ютерах лікарів. Що стосується матеріалів та обладнання, то варто зазначити, що в роботі фахівці застосовують японські та американські кришталики, які практично унеможливлюють виникнення повторної катаракти. Особливу увагу в "Візіумі" приділяють використанню мультифокальних та торичних кришталиків, які дозволяють пацієнту після операції добре бачити і на ближній відстані (читати, користуватись смартфоном) і вдалину, забезпечують високу якість зору при астигматизмі рогівки. Для вдалого лікування вторинної катаракти, відшарування сітківки або загрози її виникнення застосовуються терапевтичні лазери для переднього та заднього відрізка ока. Серед чернівчан популярним зараз є дитяче апаратне лікування, що передбачає ефективні заняття з відновлення зору. Лазерну корекцію почнуть тут проводити орієнтовно навесні-влітку. Поки ж спеціалісти очікують на доставку новітнього обладнання із-за кордону. Операції на катаракту ось-ось виконуватимуть, на 26 січня запланований перший операційний день.



Не тільки лікування та діагностика


Значне місце в офтальмологічних центрах мережі посідає оптика. Фахівці "Візіум" зорієнтовані на підбір окулярів навіть для людей із серйозними проблемами, зокрема, з астигматизмом. Також тут підбирають прогресивні та реструктивні, контактні денні та нічні лінзи. Останні ще не належно оцінені в Україні, але вони показані для людей, що ведуть активний спосіб життя, займаються спортом та для дітей і підлітків. Ці лінзи одягаються на ніч, а на ранок дають 100% зір, що утримується протягом усього дня. Такі лінзи також мають терапевтичний ефект –щільно прилягають до рогівки і змінюють її форму. Загалом у центрах "Візіум" чернівчанам підберуть саме той спосіб виправлення рефракції, що буде найбільш зручним для користувача і буде відповідати його нагальним потребам.

У мережі офтальмологічних центрів "Візіум" завжди приділяють велику увагу навчанню молодих лікарів та середнього медичного персоналу. Діє онлайн освітній канал та школа підвищення кваліфікації медичних сестер. Велику увагу у компанії приділяють співробітництву з медичними університетами. Частина медичних центрів мережі діють як клінічні бази кафедр офтальмології. До особового складу цих центрів входять декілька кандидатів медичних наук, що здійснюють підготовку студентів медичних вишів на сучасному обладнанні та готують інтернів для самостійної роботи.



Для відвідувачів – найкраще


Ми вже писали, що у "Візіумі" на першому місці – клієнти. Але йдеться не тільки про ставлення та лікування, а й про доступність послуг. Так, у всіх офтальмологічних центрах мережі постійно діють якісь знижки. Наприклад, зараз проходить акція на повну діагностику зору – "Разом вигідніше". Аби отримати 10% знижку потрібно прийти на прийом вдвох – із подругою, мамою, чоловіком чи іншою близькою людиною, а щоб зекономити цілих 15%, краще йти всією сім’єю, головна умова – записатися на прийом втрьох або більше. При онлайн-записі на сайті кожен гарантовано отримає – 5%.

Безперечно, всі розуміють, що можливість працювати і спокійно спати – заслуга наших військових. Саме тому для них найбільш лояльні умови: у всіх офтальмологічних центрах мережі вони можуть БЕЗКОШТОВНО здійснити діагностику зору, отримати 5% знижки на окуляри або лінзи, а також окрему знижку на оперативні втручання та лікування.

Записатися на прийом можна за тел: 0 800 301 510
або на сайті: visium.com.ua
Акції діють до 1 серпня 2023р.
Ліцензія: Ліцензія МОЗ України видана згідно з рішенням МОЗ України № 956 від 16.09.2016р
.


Редактор: Марія Фернюк
20-01-2023, 12:12
Коментарів 8 Переглядів 4 903

Теги -
Hаписав: Чернівчанин, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 січня 2023 21:16
В новині:
Проблема Київських лікарів професіоналів одна і велика. Вони не знають навіть розмовної румунської мови. У нас є випадки і часті, коли румунське населення лікується у Буковинських лікарнях. Можна і для них зробити таку рекламу. Але мовний бар'єр це проблема. Буковина на добру третинну, може трохи менше - румуномовна. Треба це враховувати.

Hаписав: Preeti M, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 січня 2023 04:07
В новині:
Hello,

I hope this message finds you well. I was going through your website molbuk.ua and saw that number of urls you have in your site and on google search doesn't match, means many of your urls are not indexed at all. Because of this, I decided to present Links Indexer to you.

A simple and powerful urls indexing tool that can help boost your website's search engine rankings. Links Indexer ensures that your backlinks and all of your website URLs are indexed properly by Google and other search engines. with simple sitemap crawler. It also offers backlinks building campaign to build powerful backlinks in one click.

Click on this link to visit our official Links Indexer website: https://bit.ly/linksindexer

We believe that you'll find great value in using Links Indexer and all that it has to offer.

Sincerely,
Preeti

Hаписав: Henry Lewis, Коментарів: 0, Новин: 0, 3 лютого 2023 05:24
В новині:
Hi,
Are you still in business?
I found a few errors on your site.
Would you like me to send over a screenshot of those errors?

Regards
Henry
(714) 500-7363

Hаписав: Ирина Авганцева, Коментарів: 0, Новин: 0, 3 лютого 2023 12:45
В новині:
Здравствуйте.

Мое имя Ирина. Я специалист по размещению платных публикаций на всевозможных интернет-сайтах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство. До того как приступить, я для вас подготовила опросник, который поможет детализовать абсолютно все тонкости партнерства:
Ссылка на Гугл Формы https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не длинный, занимает не больше 3 минут. Личные ответы дадут возможность форсировать наше сотрудничество и дополнительно прояснить абсолютно всю информацию.

Заблаговременно благодарствую за ответы, а также не сомневаюсь на продуктивную совместную работу.

На случай если у вас имеются какие угодно моменты по поводу опросника или чего-либо иного, не стесняйтесь связаться со мной.

С уважением, Ирина

Hаписав: Ирина Авганцева, Коментарів: 0, Новин: 0, 4 лютого 2023 15:32
В новині:
Приветствую.

Мое имя Ирина. Я специалист по размещению платных информации на всевозможных порталах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное сотрудничество. Прежде чем начать, я создала опросник, который предназначен для того, чтобы более точно определить всё полностью составляющие сотрудничества:
Ссылка на Гугл Формы https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не долгий, занимает не больше 3 мин. Ваши ответы всегда помогут приблизить данное сотрудничество , а также прояснить всю информацию.

Заблаговременно спасибо за ответы, и надеюсь на плодотворную совместную работу.

На случай если у вас имеются какие либо неясные моменты по поводу опросника либо чего-либо иного, не стесняйтесь установить связь со мной.

С уважением, Ирина

Hаписав: Pearlene Meyers, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 лютого 2023 13:21
В новині:
I am going get 500k visitor per month through squirrly AI..

What is Squirrly?

Founded in 2012 in London, United Kingdom, Squirrly makes insanely great business products through our process of designing and coding artificially intelligent digital assistants inside every SaaS we build.

We focus on creating innovative yet easy-to-use solutions to help our customers never fail at online marketing.

Squirrly SEO is an AI-powered, all-in-one SEO suite that takes the guesswork out of search engine optimization.

✔️ Get the perfect SEO setup - instantly! Over 650 features are pre-configured for you during install.

✔️ All hand-holding. Completely educational. Squirrly provides a fail-proof, paint-by-numbers way of managing and improving your site’s SEO.

✔️ Use one tool for keyword research, content optimization, SEO settings, technical SEO, site audits, rank tracking, and more.

Link : https://aiwritingmeta.com/

customer Review : https://www.g2.com/products/squirrly/reviews

Hаписав: Rodger Mahaffey, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 лютого 2023 12:54
В новині:
Dear molbuk.ua Administrator!

Are you looking to expand your business and attract more clients? Look no further than Cleverly, the leading provider of LinkedIn lead generation services.

At Cleverly, we understand that generating high-quality leads can be a daunting task. That's why we offer a comprehensive range of services to help you attract and connect with potential clients on LinkedIn. From crafting compelling messages to managing your LinkedIn account, we take care of everything so you can focus on what you do best - growing your business.

Our services include:

Crafting personalized messaging that resonates with your target audience
Optimizing your LinkedIn profile to attract and engage potential clients
Connecting with potential clients and nurturing relationships on your behalf
Providing real-time reporting and analytics to help you measure your ROI
Our team of experts uses cutting-edge technology and proven strategies to help you achieve your business goals. Whether you're looking to generate leads, increase your visibility on LinkedIn, or build your brand, we've got you covered.

Visit our website at https://cleverlys.biz/ to learn more about our services and how we can help take your business to the next level.

Best regards,
Mike Miln
Cleverly Team

Hаписав: Ashlie Lopez, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 лютого 2023 16:39
В новині:
Hi,

I intend to contribute a guest post to your website that will help you get good traffic as well as interest your readers.

Shall I send you the topics then?

Best,

Ashlie Lopez

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги