Шоколадний торт за особливим рецептом - це неймовірна смакота, яку спекти можна без зайвих витрат і зусиль. До його складу не входять яйця, молоко, масло чи сметана, проте текстуру він має пухку і ніжну, а смак - дуже насичено-шоколадний.
Рецептом поділилася кулінарка Лілія Цвіт на своєму каналі в YouTube.
Інгредієнти на форму 25х35 см
Тісто:
3 склянки (600 г) борошна 1 склянка (200 г) цукру 1 склянка (0,25 л) олії 50 г какао 1 пачка ванілі 2 склянки (0,5 л) води 1 ч. л. солі 2 ч. л. соди 2 ст. л. оцту
Для шоколадної глазурі:
50 г какао 5 ст. л. (100 г) цукру 3 ст. л. олії 1 склянка (0,25 л) води
Додатково:
Улюблене варення - 250 мл.
Покрокове приготування
З'єднайте борошно з цукром і ванільним цукром, додайте сіль, соду та какао. Ретельно перемішайте суху суміш.
Окремо з'єднайте воду, олію і оцет.
Поєднайте рідку та суху суміш, добре перемішуючи. Тісто має вийти досить рідким. Залиште його на 10 хвилин.
Вилийте тісто у форму і випікайте при температурі 190 градусів протягом 40-50 хвилин.
Розріжте тісто на три коржі. Намажте їх улюбленим варенням.
Приготуйте глазур: у сотейнику з'єднайте какао, цукор та олію. Замісіть густу масу. Поступово додайте воду, постійно помішуючи. Закип'ятіть і гарячою глазур'ю змастіть торт. Залиште на 2-3 години постояти в холодильнику.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.