RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Готуємо соковиті курячі котлети: 5 простих секретів


Котлети можна приготувати з різних інгредієнтів - м'яса, риби, птиці і навіть овочів. Курячі котлети вважаються одними з найбільш корисних, так як м'ясо курки визнано багатьма дієтологами як дієтичне.

Як зробити соковиті курячі котлети з курячого фаршу на сковороді - розповімо у матеріалі.



Які спеції додають в курячі котлети і в чому ще секрет
Досвідчені кулінари називають кілька головних нюансів, знаючи про які, у кожної господині вийде зробити повітряні котлети з курячого фаршу:

- правильні пропорції - на 1 кг фаршу додавайте не більше 2-3 яєць і 250 гр хліба;
- смачні добавки - обов'язково кладіть хліб, вимочений в молоці, цибулю і трохи вершкового масла;
- кращий шматок м'яса - якщо купуєте м'ясо, то не використовуйте для котлет шматочки з шкірою;
- магія з фаршем - перед приготуванням відбивайте його руками, а після замішування залишайте на 20-30 хвилин;
- якісне обсмажування - готувати котлети потрібно тільки на сильно розігрітій сковороді, а потім доводити до готовності під кришкою на маленькому вогні.

Також кулінари рекомендують додавати в фарш рубану зелень, мелений часник і інші спеції. Головне - не переборщити, інакше котлети вийдуть жорсткими.

Соковиті курячі котлети - класичний рецепт
Використовуючи цю рецептуру, вам вдасться зробити курячі котлети на радість всій родині.

Вам знадобляться:

куряче філе - 500 гр;
ріпчаста цибуля - 2 шт;
вершкове масло - 40 гр;
білий хліб - 100 гр;
молоко - 200 мл;
панірувальні сухарі - 100 гр;
яйця - 1 шт;
рослинна олія;
сіль, перець, спеції.

Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. М'якуш білого хліба залити молоком і залишити на 5 хвилин. Куряче філе, цибулю і хліб пропустити через м'ясорубку. Перекласти фарш в миску, додати яйце, сіль, перець, спеції, перемішати, відбити і залишити на 30 хвилин. З фаршу сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях, викласти на сильно розігріту сковороду. Смажити з обох сторін по 2-3 хвилини, потім накрити кришкою, зменшити вогонь і довести страву до готовності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
16-01-2023, 01:00
Коментарів 0 Переглядів 7 037


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.