Готуємо соковиті курячі котлети: 5 простих секретів

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
7 333
0

Котлети можна приготувати з різних інгредієнтів - м'яса, риби, птиці і навіть овочів. Курячі котлети вважаються одними з найбільш корисних, так як м'ясо курки визнано багатьма дієтологами як дієтичне.

Як зробити соковиті курячі котлети з курячого фаршу на сковороді - розповімо у матеріалі.



Які спеції додають в курячі котлети і в чому ще секрет
Досвідчені кулінари називають кілька головних нюансів, знаючи про які, у кожної господині вийде зробити повітряні котлети з курячого фаршу:

- правильні пропорції - на 1 кг фаршу додавайте не більше 2-3 яєць і 250 гр хліба;
- смачні добавки - обов'язково кладіть хліб, вимочений в молоці, цибулю і трохи вершкового масла;
- кращий шматок м'яса - якщо купуєте м'ясо, то не використовуйте для котлет шматочки з шкірою;
- магія з фаршем - перед приготуванням відбивайте його руками, а після замішування залишайте на 20-30 хвилин;
- якісне обсмажування - готувати котлети потрібно тільки на сильно розігрітій сковороді, а потім доводити до готовності під кришкою на маленькому вогні.

Також кулінари рекомендують додавати в фарш рубану зелень, мелений часник і інші спеції. Головне - не переборщити, інакше котлети вийдуть жорсткими.

Соковиті курячі котлети - класичний рецепт
Використовуючи цю рецептуру, вам вдасться зробити курячі котлети на радість всій родині.

Вам знадобляться:

куряче філе - 500 гр;
ріпчаста цибуля - 2 шт;
вершкове масло - 40 гр;
білий хліб - 100 гр;
молоко - 200 мл;
панірувальні сухарі - 100 гр;
яйця - 1 шт;
рослинна олія;
сіль, перець, спеції.

Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. М'якуш білого хліба залити молоком і залишити на 5 хвилин. Куряче філе, цибулю і хліб пропустити через м'ясорубку. Перекласти фарш в миску, додати яйце, сіль, перець, спеції, перемішати, відбити і залишити на 30 хвилин. З фаршу сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях, викласти на сильно розігріту сковороду. Смажити з обох сторін по 2-3 хвилини, потім накрити кришкою, зменшити вогонь і довести страву до готовності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

02:00
Розчинна проти заварної: ось яка кава корисніша насправді
01:45
5 неефективних вправ, які варто припинити виконувати у спортзалі
01:30
Її не потрібно дотримуватись щодня. Названо найкращу дієту для схуднення
01:15
Ці 5 горіхів найкорисніші для вашого здоров'я: варто додати їх на тарілку
01:00
Небезпечно для очей: скільки часу можна дивитися телевізор без шкоди?
00:30
Чому корисно пити чай із кориці: названо 7 цілющих властивостей цього напою
00:30
Що станеться з організмом, якщо регулярно їсти насіння чіа: дієтологи дали відповідь
00:15
Як зробити рушники м'якими без кондиціонера: метод шокує простотою

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм