RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Котлети можна приготувати з різних інгредієнтів - м'яса, риби, птиці і навіть овочів. Курячі котлети вважаються одними з найбільш корисних, так як м'ясо курки визнано багатьма дієтологами як дієтичне.

Як зробити соковиті курячі котлети з курячого фаршу на сковороді - розповімо у матеріалі.



Які спеції додають в курячі котлети і в чому ще секрет
Досвідчені кулінари називають кілька головних нюансів, знаючи про які, у кожної господині вийде зробити повітряні котлети з курячого фаршу:

- правильні пропорції - на 1 кг фаршу додавайте не більше 2-3 яєць і 250 гр хліба;
- смачні добавки - обов'язково кладіть хліб, вимочений в молоці, цибулю і трохи вершкового масла;
- кращий шматок м'яса - якщо купуєте м'ясо, то не використовуйте для котлет шматочки з шкірою;
- магія з фаршем - перед приготуванням відбивайте його руками, а після замішування залишайте на 20-30 хвилин;
- якісне обсмажування - готувати котлети потрібно тільки на сильно розігрітій сковороді, а потім доводити до готовності під кришкою на маленькому вогні.

Також кулінари рекомендують додавати в фарш рубану зелень, мелений часник і інші спеції. Головне - не переборщити, інакше котлети вийдуть жорсткими.

Соковиті курячі котлети - класичний рецепт
Використовуючи цю рецептуру, вам вдасться зробити курячі котлети на радість всій родині.

Вам знадобляться:

куряче філе - 500 гр;
ріпчаста цибуля - 2 шт;
вершкове масло - 40 гр;
білий хліб - 100 гр;
молоко - 200 мл;
панірувальні сухарі - 100 гр;
яйця - 1 шт;
рослинна олія;
сіль, перець, спеції.

Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. М'якуш білого хліба залити молоком і залишити на 5 хвилин. Куряче філе, цибулю і хліб пропустити через м'ясорубку. Перекласти фарш в миску, додати яйце, сіль, перець, спеції, перемішати, відбити і залишити на 30 хвилин. З фаршу сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях, викласти на сильно розігріту сковороду. Смажити з обох сторін по 2-3 хвилини, потім накрити кришкою, зменшити вогонь і довести страву до готовності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
16-01-2023, 01:00
Коментарів 0 Переглядів 7 154


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.