RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Ці невеликі пиріжки з начинкою з м'якого сиру вийдуть дуже смачними і красивими, якщо ви будете суворо дотримуватися рекомендацій щодо приготування топінгу.

Пиріжки із сирною начинкою приємно здивують ваших рідних!



Складники:
борошно — 4 склянки
цукор — 2 столові ложки
сухі дріжджі — 2 чайні ложки
сіль — півтори чайні ложки
розтоплене вершкове масло — 3 столові ложки
сир брі (або будь-який інший м'який) — 170 г

Для топінгу
вода — 8 склянок
сода — половина склянки
яйце — 1 шт.
вода — 1 ст. л.
велика сіль, за потребою

Приготування
Змішайте борошно із цукром, дріжджами та сіллю протягом 15–20 секунд. Додайте склянку або трохи більше теплої води і розтоплене вершкове масло, перемішайте міксером на низькій швидкості протягом 3 хвилин.

Збільште швидкість до середньої та перемішуйте ще 4 хвилини. Перекладіть тісто в злегка змащену маслом миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте тісту піднятися, доки воно не збільшиться майже вдвічі, приблизно на 1-1,5 години.

Розділіть тісто на 40 рівних частин. Розділіть брі на 40 частин (вони мають бути невеликими, приблизно по 1 чайній ложці кожна).

Притисніть кожен шматок тіста і покладіть у центр шматочок брі. Поверніть тісто навколо нього і добре защипніть, щоб запечатати з усіх боків.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть два дека пергаментним папером.

Приготуйте топінг
Змішайте 8 чашок води та харчову соду у великій каструлі та нагрійте на середньому вогні, поки сода повністю не розчиниться.

Занурте кожен пиріжок у воду з харчовою содою приблизно на 30 секунд. Перекладіть їх на підготовлені листи швом донизу.

У невеликій мисці збийте яйце з 1 столовою ложкою води. Рясно змастіть кожен шматочок яєчною сумішшю, а потім посипте великою сіллю.

Запікайте, доки пиріжки не стануть золотисто-коричневими, від 15 до 18 хвилин. Дайте охолонути щонайменше 10 хвилин і подавайте теплими.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
14-01-2023, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 049


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.