Ці невеликі пиріжки з начинкою з м'якого сиру вийдуть дуже смачними і красивими, якщо ви будете суворо дотримуватися рекомендацій щодо приготування топінгу.
Пиріжки із сирною начинкою приємно здивують ваших рідних!
Складники:
борошно — 4 склянки
цукор — 2 столові ложки
сухі дріжджі — 2 чайні ложки
сіль — півтори чайні ложки
розтоплене вершкове масло — 3 столові ложки
сир брі (або будь-який інший м'який) — 170 г
Для топінгу
вода — 8 склянок
сода — половина склянки
яйце — 1 шт.
вода — 1 ст. л.
велика сіль, за потребою
ПриготуванняЗмішайте борошно із цукром, дріжджами та сіллю протягом 15–20 секунд. Додайте склянку або трохи більше теплої води і розтоплене вершкове масло, перемішайте міксером на низькій швидкості протягом 3 хвилин.
Збільште швидкість до середньої та перемішуйте ще 4 хвилини. Перекладіть тісто в злегка змащену маслом миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте тісту піднятися, доки воно не збільшиться майже вдвічі, приблизно на 1-1,5 години.
Розділіть тісто на 40 рівних частин. Розділіть брі на 40 частин (вони мають бути невеликими, приблизно по 1 чайній ложці кожна).
Притисніть кожен шматок тіста і покладіть у центр шматочок брі. Поверніть тісто навколо нього і добре защипніть, щоб запечатати з усіх боків.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть два дека пергаментним папером.
Приготуйте топінг
Змішайте 8 чашок води та харчову соду у великій каструлі та нагрійте на середньому вогні, поки сода повністю не розчиниться.
Занурте кожен пиріжок у воду з харчовою содою приблизно на 30 секунд. Перекладіть їх на підготовлені листи швом донизу.
У невеликій мисці збийте яйце з 1 столовою ложкою води. Рясно змастіть кожен шматочок яєчною сумішшю, а потім посипте великою сіллю.
Запікайте, доки пиріжки не стануть золотисто-коричневими, від 15 до 18 хвилин. Дайте охолонути щонайменше 10 хвилин і подавайте теплими.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-01-2023, 01:15
0
960