Смачніше магазинного: готуємо плавлений сир в домашніх умовах

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
2 590
0

Приготувати домашній плавлений сир не важко. Його можна використовувати як намазку для ваших бутербродів.

Рецептом поділилася в Instagram блогерка Оксана Білінська.



На одну порцію візьміть:
500 гр домашнього сиру (навіть можна той, що вже трохи постояв)
100 гр масла кімнатної температури
1 яйце
1 ч. л солі (без гірки)
1 ч. л соди (без гірки)
спеції за смаком.

Покроковий рецепт приготування
Всі інгредієнти з'єднайте в посудині й добре пробийте занурювальним блендером так, щоб не було грудочок, бо довго топиться.

Поставте на водяну баню і постійно помішуйте, плавте сир. На це піде 5-10 хв, але не перетримайте, бо не добре мазатиметься.

Перелийте в чистий посуд, накриваємо плівкою в контакт і даємо охолонути. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.