Багато людей купують корейську моркву у магазинах, супермаркетах чи на базарах. Але приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах просто, якщо знати кілька нюансів. Один з них – вам знадобиться спеціальна терка для моркви по-корейськи, якщо ж її немає, можна нарізати моркву довгими і тонкими смужками за допомогою гострого ножа. Готування не займає багато часу. Щоб приготувати смачну моркву по-корейськи, дотримуйся покрокової інструкції.
Щоб приготувати моркву по-корейськи з приправою, тобі
знадобиться: Морква — 300 г Олія — 30 г Оцет — 1,5 ст. л Цукор — 1 ст. л Сіль — 0,3 ч. л. Часник — 2 зубчики Приправа для моркви по-корейськи
Приготування Моркву для салату натри на дрібній терці. Часник змішай з оцтом і додай приправу. Додай у моркву цукор, сіль і суміш із часнику, приправи та оцет. Олію нагрій і влий у моркву. Перемішай салат і прибери на 7-8 годин у холодильник.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
2-01-2023, 01:15
0
1 600