RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



2023 рік стане першим етапом щонайменше десятирічного періоду великих змін в Україні, у світі та житті кожного з нас. Астрологи вважають, що прийдешній рік принесе нам довгоочікуваний спокій, відпочинок від битв – як уявних, так і, на жаль, реальних.



Емоційні стосунки між людьми вийдуть на перший план, витісняючи прагматичність. 2023-ий буде сприятливий для створення і зміцнення сімей.

Овен

На Овна в 2023 році чекає везіння і удача, він буде улюбленцем долі щонайменше пів року. Головною темою для Овна стануть стосунки в парі: взаємний інтерес, любов, зближення, романтика, пристрасть, ділове партнерство. У фінансовій сфері на Овна чекає стабільність. Якщо Овни активно та енергійно візьмуться за якусь справу на початку року, то надалі у них буде стабільне фінансове зростання. У другій половині року з'явиться можливість поліпшити свої житлові умови. Професійна сфера принесе Овну нові ідеї та цікаві проєкти. А от кількість контактів із дружнім оточенням у більшості типових Овнів дещо зменшиться, оскільки на все не вистачатиме часу. Зате кількість контактів перейде в якість. Якщо є печія або будь-які проблеми зі шлунково-кишковим трактом, то краще звернутися до лікаря завчасу. Також Овну слід бути уважним до проблем із зором.

Телець

Навіть якщо на початку 2023 року у Тельців щось не вдаватиметься, то після травня все налагодиться. Попри те, що в перші місяці року все буде робитися "зі скрипом", Тельця можуть підставити таємні вороги, їх можуть обдурити в грошових справах. У новому році з'явиться приємна ностальгія, спливуть хороші спогади, навіть зародиться думка відновити те, що давно здавалося засунутим на найдальшу полицю життя. Професійна сфера порадує всіх Тельців, які працюють у великих організаціях. На початку року в роботі будуть невизначені очікування, зате матеріальна сторона порадує зростанням доходу. Неодруженим Тельцям зорі прогнозують сприятливий час для створення сім'ї. У сімейних Тельців можливі серйозні конфлікти у подружжі, аж до руйнування стосунків. Особливо напружений у цьому сенсі час – початок травня. Що стосується здоров'я, то Тельцю слід звернути увагу на стан нирок.

Близнята

На Близнят чекає рік змін: потрібно реалізовувати всі їхні плани, проєкти і задуми, оскільки початок року для них суперкласний, а з початку літа все може змінитися. Внутрішні зміни, які будуть відбуватися протягом першого півріччя, потягнуть за собою зовнішні зміни. Зміна оточення стане наслідком конфліктів зі старими друзями. Не виключена і кардинальна зміна сфери діяльності або місця роботи на більш вигідну в плані фінансів і перспектив. Особисте життя у 2023 році також отримає новий імпульс, особливо у тих, хто давно хотів мати стосунки. Нові знайомства мають усі шанси перерости в щось серйозне і значуще. Близнятам потрібно бути в русі, в поїздках, дуже сприятливий рік для еміграції та імміграції, пошуку роботи в іншій країні. Здоров'я у 2023 році буде повністю залежати від способу життя. Варто приділити особливу увагу органам травлення, а восени серйозно підтримати свою імунну систему.

Рак

Для Рака 2023 рік буде досить спокійним і стабільним періодом, але більшою мірою це стане помітним у другій половині. Зростання і розвиток у другому півріччі трохи припиняться, і Раку випаде можливість відновити свої сили, отримати задоволення від раніше досягнутого і закріпитися на поточних позиціях. Внутрішня потреба в самоті змусить Рака знизити кількість контактів зі своїм оточенням, залишивши лише дорогі серцю. Самотні Раки знайдуть надійного партнера (або партнерку). Це стосується не тільки романтичної сфери, а й ділової. Крім сезонних застуд, здоров'я не створюватиме проблем і клопоту Ракам. Подорожі на далекі відстані з метою відпочинку і розваг у 2023 році краще не здійснювати. Краще перенести їх на наступний рік. На багатьох Раків чекає кар'єрна боротьба з конкурентами за посаду або особливий професійний статус. Фінанси будуть стабільними й передбачуваними.

Лев

2023 рік для Лева буде вельми неоднозначним. Зміни будуть пов'язані зі сферою стосунків – можуть бути зруйновані шлюбні, дипломатичні або партнерські взаємини. Складний період для Лева розпочнеться влітку. Ще складніше стане восени. Дружнє оточення Лева може змінитися, причому розставання з деякими людьми стане досить болючим. До кінця року чимало Левів переглянуть свої переконання, відкоригують сценарії, отримають всі шанси вдихнути друге життя у свої стосунки, змінивши їх на краще. Орієнтовані на кар'єру і професійну діяльність Леви подолають чергову сходинку і піднімуться вище, насолоджуючись цілком заслуженим успіхом і визнанням, але квапити події надміру не варто. Фінансова сфера життя, а також здоров'я у 2023 році особливих проблем Леву не створять.

Діва

У цілому рік для Дів буде чудовим: чекають великі подарунки долі та прекрасне фінансове становище. Діва зможе позбутися стосунків і контактів, що обтяжували її, але при цьому знайти нових партнерів для спільної роботи.
Діви без стосунків можуть раптом закрутити роман із кимось із найближчого дружнього оточення. Не виключені й приголомшливі службові романи. Будуть прекрасні перспективи для серйозних стосунків. Щодо стану здоров'я, то причиною його погіршення у 2023 році може стати лише малорухливий спосіб життя або перевтома на роботі. І лікувати себе треба не ліками, а зміною життєвих звичок. У 2023 році Діві не рекомендується ризикувати грошима, особливо на початку року, вкладаючи в нові проєкти. Справи будуть йти добре, і Діва почуватиметься чудово і в фізичному, і в емоційному плані.

Терези


2023 рік для Терезів стане періодом спілкування, поїздок і ділової активності. Чимало Терезів почнуть власну справу, яка стане наслідком накопиченого досвіду і матеріальних ресурсів. Не можна сказати, що успіх буде швидким і приголомшливим – перші результати будуть скромними, але в другій половині року з'являться багатонадійні перспективи. Дружнє оточення у 2023 році потішить Терезів приємним спілкуванням, підтримкою і допомогою. Сімейне життя буде повністю залежати від самих Терезів. Для Терезів найнебезпечніше у 2023 році – це суди й слідства. Тому не варто допускати сварок і судових розглядів, оскільки в судах Терези програватимуть. Діти можуть також неприємно здивувати у 2023 році. Тому їх доведеться добряче контролювати, присвятити їм велику кількість часу і коштів. Що стосується здоров'я, то до кінця 2023 року про себе може дати знати нервове виснаження.

Скорпіон

Скорпіону 2023 рік принесе перспективи. Це буде дуже вдалий рік, у якому чекають захопливі пропозиції. Матеріальна сторона потішить Скорпіона зростанням доходів. Професійна сфера принесе конструктивну конкуренцію. Деякі Скорпіони вирішать змінити роботу, вийти зі звичного соціального контексту в спробі знайти себе в чомусь новому, і це буде виправдано. Скорпіону можна ризикувати цього року – успіх буде практично стовідсотковий. В особистому житті на Скорпіона чекає виконання всіх бажань, обмін взаємними почуттями. Багатьом неодруженим представникам цього знака 2023 рік принесе заручини. Скорпіон перегляне свої контакти, а також постарається позбутися токсичних для себе знайомств. У плані здоров'я Скорпіону у 2023 році рекомендується тримати руку на пульсі в прямому значенні цього слова. Пильнуйте своє серце і слідкуйте за тиском.

Стрілець


Початок 2023 року для Стрільця стане смугою везіння. Далекі подорожі, поїздки, еміграція, навчання, отримання дипломів, вищої освіти, вивчення іноземних мов – у всіх цих справах на Стрільця чекає велика удача. Особливо це стосуватиметься всього, що пов'язано з основним видом діяльності, кар'єрою. Стрілець має всі шанси перемагати, причому часто без будь-яких компромісів. Можливі доходи від сімейного бізнесу. До Стрільців, які вирішать відкрити свою справу, успіх прийде за умови, що вони позбудуться стандартних способів мислення. Також у другій половині 2023 року на Стрільця чекатиме кар'єрне підвищення. Дружнє оточення Стрільця буде стабільним. Внутрішні зміни Стрільця потягнуть за собою і зовнішні зміни, причому це відбудеться дуже швидко. Здоров'я також буде стабільно гарним і проблем не створить. У поїздках на великі відстані треба бути особливо уважними.

Козеріг

У першій половині 2023 року Козеріг буде опинятися в нетипових для себе ситуаціях. Коли земна логіка буде переставати працювати, доведеться згадати про інтуїцію. Сімейні та партнерські відносини у 2023 році у більшості Козерогів будуть досить стабільними. Конфлікти і конфронтації попереднього року зійдуть нанівець, даючи можливість реалізовувати свої давні плани.
Приємні й перспективні новини у 2023 році чекають на Козерогів, які зайняті своєю кар'єрою. Фінанси особливо потішать тих Козерогів, хто зайнятий у сфері будівництва та архітектури. Дуже вдала хвиля в житті Козерога почнеться в другій половині 2023 року. На жаль, дружнє оточення в новому році принесе безліч розчарувань Козерогам. Поїздки і подорожі будуть досить вдалими, особливо за умови ретельного їх планування. До застуд і алергічних реакцій навесні й восени будуть схильні практично всі Козероги.

Водолій

Водолію 2023 рік принесе клопоти, пов'язані з сім'єю і родичами. Але високий внутрішній ресурс буде допомагати успішно справлятися практично з будь-якими проблемами. Найскладніший період для представників цього знака – січень і лютий. Нові вигідні проєкти або кар'єрні перспективи дадуть можливість Водолію суттєво поліпшити свої кар'єрні позиції. Близьке оточення при цьому не тільки допоможе, але й створить можливості для цікавого спілкування. Кар'єрні питання будуть успішно вирішуватися у тих Водоліїв, які будуть спиратися не тільки на свої професійні якості, але й на свою доброзичливість щодо колег. Здоров'я може підвести тих представників знака, у кого є проблеми з опорно-руховим апаратом у вигляді радикулітів, розтягнень або спазмів. Рекомендовано періодично влаштовувати собі улюблений відпочинок. Поїздки на великі відстані Водолію краще відкласти до 2024 року.

Риби

Всю першу половину 2023 року Риби будуть зайняті погонею за щастям і успіхом, які прийдуть до них лише після того, як вони зменшать оберти і займуться своїм внутрішнім станом. Фінансове становище буде досить стабільним, особливо на початку року, а можливість його поліпшити виникне у тих Риб, які зможуть утриматися на плаву і знайти баланс між роботою, відпочинком і особистим життям. Сім'я і діти створять більшості Риб трохи проблем у другій чверті року. А от стосунки з партнером поступово почнуть поліпшуватися. Нове романтичне захоплення з подальшим розчаруванням чекає на Риб, які ще не створили тривалих стосунків. Сезонне ослаблення імунітету навесні може створити великі неприємності Рибам, тому слід заздалегідь подбати про своє здоров'я, підтримавши його правильним харчуванням і режимом сну.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Юлія Пацаранюк
1-01-2023, 10:29
Коментарів 0 Переглядів 4 934

Теги -
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
Ініціаторкою її створення стала депутатка обласної ради Оксана Палійчук.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.