RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Готуємо класичний та вишуканий салат "Цезар": покроковий рецепт


Відомий салат "Цезар" є досить популярним у закладах і на святкових столах. Він підкорює своєю невимовною простотою та водночас вишуканістю. Існує багато варіацій його приготування, проте класична - це те, що подобається всім.

Рецептом оригінального "Цезаря" діляться на сторінці "Смачні домашні рецепти" в Instagram.



Що потрібно для класичного "Цезаря"

Для приготування візьміть:

1 маленьке філе
1 зварене круто яйце
10 помідорів чері
салат айсберг
запечені зі спеціями сухарики

Для соусу вам знадобиться:

2 жовтки
200 мл олії
1 чайну ложку гірчиці
2 столові ложки лимонного соку
1/3 чайної ложки солі
дрібка перцю
1 велику часточку часнику
50-60 мл молока
50-70 грамів пармезану

Покрокове приготування

Куряче філе розріжте навпіл, посоліть та поперчіть з двох сторін, смажте з двох сторін на помірному вогні до готовності. Щоб готове філе залишилося соковитим, загорніть його у фольгу.

Для соусу з'єднайте жовтки, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік, часник і олію. Збийте інгредієнти блендером або змішайте до однорідності вінчиком. Маса повинна стати густою. Додайте молоко і доводимо до консистенції соусу. До готового соусу додайте натертий пармезан і перемішуємо.

Щоб приготувати сухарики, наріжте хліб кубиками, підсмажте його до хрусту на сковороді з олією, посипавши сіллю і паприкою. Не забувайте постійно помішувати, щоб він не підгорів

Салат "Айсберг" порвіть шматочками, додайте до нього 2-3 столові ложки соусу та перемішайте. Наріжте заздалегідь відварене яйце, помідори та філе.

Сформуйте салат. Спочатку покладіть айсберг, зверху - чері, яйце, нарізане філе, посипте все сухариками та натертим пармезаном. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
30-12-2022, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 3 841


Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.