Постійна проблема у власників газових плит, це коли у страви виходить рум'яний верх і чорний горілий. Однак, є спосіб, який допоможе зробити нагрів в плиті більш рівномірним.
Про це пише
SantePlus.
Що зробити, щоб не підгоріло дно стравиКонструкція деяких газових печей є причиною того, що випічка майже завжди виходить з почорнілим дном. Проблема може полягати в поганому розподілі тепла в духовці.
Миска з водоюЩоб приготувати тістечка, печиво або пироги, просто поставте під деко велику миску, наповнену водою. Воду потрібно буде замінити, якщо вона почне кипіти, оскільки її метою є поглинання надлишку тепла. Таким чином, випічка буде рівномірно нагріватися з обох сторін.
ЦеглаЦегла в газовій духовці - не дуже елегантний, але надзвичайно ефективний спосіб домогтися рівномірного нагріву. Страва більше не буде пригорати, якщо покласти на дно духовки дві вогнетривкі цеглини.
СільЦей трюк полягає в тому, щоб вставити на найнижчий рівень духовки деко та посипати його дуже товстим шаром солі. Вона може стояти в духовці скільки завгодно та зробить вашу випічку ще більш апетитною.
Алюмінієва фольгаКоли ви хочете приготувати страву або закуску в духовці, то щоб вона не пригоріла, необхідно лише накрити зверху вміст алюмінієвою фольгою.
Два декаЩе один спосіб врятувати низ випічки - випікати їжу в двох деках. Просто поставте під деко з випічкою другий порожнє деко. Воно візьме на себе зайвий жар.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
21-12-2022, 00:45
0
1 684