RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

2022 рік перевернув усі сфери бізнесу й життя загалом. Безперечно, зараз важко всім, але освітній сфері чи не найбільше – налагодити контакт із дітьми, а особливо дошкільнятами, тепер дуже непросто і вдається це, по правді, не всім. Бо тут важливо не тільки піднайти правильні слова, а й належно організувати навчальний процес, відпочинок, створити максимально безпечні та стабільні умови. Якщо державні садочки в умовах воєнного стану працюють за узгодженими нормами і правилами, то приватні функціонують за своєю моделлю. У Чернівцях номером "1" серед центрів розвитку й дошкільних освітніх закладів стабільно залишається "Моя ІриСкА", яка цього року попри труднощі змогла не лише втримати створене, а й запустити садочок повного дня. І цей титул приписуємо не ми, а вдячні батьки та родичі маленьких відвідувачів, адже саме вони присудили Центрові перемогу в конкурсі "Народний бренд 2022". Чи справді в "Моїй ІриСці" добре працюють над розвитком дітей та чим їх тут зацікавлюють – далі.



Робота Центу розвитку дитини "Моя ІриСкА" в умовах війни


Кожен розуміє, що ми живемо в час великих емоційних карусель і стресу. Але якщо мозок дорослих ще може справлятися із ними, то психіка та внутрішній світ дітей – не завжди, адже вони дуже вразливі й з ними треба обережно і грамотно поводитися. Тож саме правильний та індивідуальний підхід до маленьких сердець – головний принцип роботи Центру. Тут максимально м‘яко та тепло ставляться до хлопчиків та дівчат, особливостей їхнього розвитку. Усі проблеми й труднощі намагаються вирішити одразу: навчальні – у стінах Центру, фізіологічні – зі спеціалістами та батьками. Із останніми викладачі проговорюють усе – навички дитини, алергії, комфорт удома, поведінку з однолітками, особливості поведінки тощо. Тож і не дивно, що "Моя ІриСкА" значно відірвалася від інших закладів у рейтингу "Народного бренду 2022". Перемога в цьому році є дуже важливою для команди. Керівниця Центру розвитку Ірина Істинюк каже:

"Ми безмежно вдячні всім, хто за нас голосував. Сьогодні довіра і визнання – найкраща оцінка нашої роботи. Для нас цінно, що нам довіряють найцінніше. У такі важкі моменти, як зараз, підтримка клієнтів дуже мотивує. Ми працюємо для дітей, тому розуміємо, що не маємо права дати слабинку, навпаки ж – мусимо старатися ще більше!"



Поки інші приватні заклади закриваються одні за одними через неможливість вижити або поступаються рівнем послуг, "Моя ІриСкА" вперто проривається. Звісно, труднощі є – під час повітряних тривог непросто забезпечити комфорт і затишок дітям та водночас створити для них спокійну атмосферу. Але це вдається з допомогою знань із дитячої психології та належної організації побутових і технічних умов. Останній місяць дискомфорту додає й відключення електропостачання. Та правильний підхід до вирішення проблеми, зокрема, підключення до акумуляторів та батарей, дає свій результат – діти не відчувають, коли нема світла: адміністрації вдається налагодити добре освітлення, нагріти приміщення, роздрукувати роздаткові матеріали й картки, транслювати мультимедію, годувати смачненьким і тепленьким. Тож про несподівану відміну занять хвилюватися не варто, в "Моїй ІриСці" уроки відбуваються постійно за розкладом.

Запуск садочка повного дня!


Традиційними напрямками Центру була і є робота з дошкільниками і школярами (навчання і дозвілля). Запущені раніше програми й методики в умовах війни продовжують реалізовувати в тих же темпах. А от головним досягненням "Моєї ІриСки" за 2022 рік є запуск функції повного догляду за дітками протягом цілого дня – відкриття садочка, у якому діткам від 2 до 7 років затишно й цікаво, а батькам не страшно залишати їх на 10 годин. Адже тут вони не тільки навчатимуться, а й будуть захищені, зігріті, нагодовані й веселі.



Особливості нового садочка, які підвищують його імідж і підтверджують авторитет:


1. Проведення справді якісних навчальних і розвивальних занять – по 6 уроків щодня. У Центрі докладають максимум зусиль, аби діти, які відвідують садочок, не потребували додаткових занять у репетиторів. Програма розроблена таким чином, щоб кожен малюк отримав цілий комплекс потрібних компетенсій перед школою. Вивчають тут і англійську, і "Я і соціум" і "Природне довкілля", й інші корисні предмети. У центрі розвитку є спеціальна багатокомпонентна діагностика, яка визначає рівень готовності до школи, за нею викладачі перевіряють знання за всіма спрямуваннями.
2. Відпочинок на свіжому повітрі та збалансоване п‘ятиразове харчування. Для дошкільнят організували крутий розважально-розвивальний майданчик на терасі.
3. Цікавим і водночас дуже важливим аспектом є те, що в "Моїй ІриСці" фізіологічний розвиток і стан здоров’я дітей контролює лікар-педіатр.



Під новий рік трапляються дива!


Для багатьох діток "Моя ІриСкА" стала місцем, де збуваються мрії, та де можна отримати неймовірні емоції. Щотижня, а особливо напередодні свят чи на канікулах, у центрі розвитку проводять цікаві майстер-класи й організовують свята, на яких діток розважають професійні аніматори. Оскільки грудень – місяць передноворічних див – без приємних несподіванок не обійтися. Так, до нового року тут відбудуться такі заходи:
17-18 грудня – Свято зустрічі святого Миколая (2-7 років)

23 грудня – "Піжамка" (від 6 до 12 років)

24-25 грудня – Інтерактивні новорічні розваги (3-7 років)


На всіх канукулах, зокрема, й зимових у "Моїй ІриСці" працює денний табір для шкорярів. І на різдвяних довгих канікулах, як от-от настануть – також.


Записатися на майстер-класи або більш детально дізнатися про умови відвідування садочка можна за тел.:
050 35-35-110
097 35-35-110

Адреса Центру:
м. Чернівці, вул. Руська, 229-А

Instagram: iryskacenter
Facebook: Центр розвитку дитини "Моя ІриСкА"
Сайт: iryska.cv.ua


Редактор: Марія Фернюк
12-01-2023, 12:30
Коментарів 0 Переглядів 6 438


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги