Святкові столи на Новий рік та Різдво складно уявити без смачних салатів. Є традиційні, які готуються майже завжди – це Олів'є, Шуба, Мімоза. І щороку кулінари хочуть спробувати щось нове, щоби здивувати своїх рідних.
Рецептом цікавого салату поділилися у Cook with me at home на сторінці в Instagram.
Салат "Буніто" з'явився в Україні майже 20 років тому, коли почали відкриватися перші піцерії. Він смачний, простий у приготуванні та відмінно підійде для святкового столу.
Складові:
Яйця – 4 шт.
Куряче м'ясо - 200 г
Морква по-корейськи – 150 г
Твердий сир – 80 г
Сіль, перець - до свого смаку
Часник - 2-3 зубчики
Майонез або салатний соус – 3 ст. ложки
Спосіб приготування:
Яйця потрібно відварити та натерти на дрібну тертку. Куряче м'ясо відварити та дрібно нарізати ножем. Можна брати філе або м'ясо зі стегна.
Моркву по-корейськи також потрібно нарізати, а сир натерти на тертці, бажано дрібній.
У майонез видавити часник і викласти соус у кондитерський мішечок, відрізати отвір.
Усі інгредієнти потрібно підготувати окремо. Далі салат викладаємо шарами в спеціальну форму, яка знімається або посуд з високими бортами. Кожен шар потрібно змащувати майонезом.
Послідовність:
Куряче м'ясо
Морква
Яйця
Сир
Прикрасити можна зеленню. Салат потрібно поставити на кілька годин у холодильник, щоб він просочився.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
13-12-2022, 00:30
0
17 297