RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Цей рік – непростий для бізнесу. Протягом останніх десяти місяців велика частина підприємств і компаній припинили свою роботу через війну. Й неспроможність існувати. Тож ті фірми, які залишилися на ринку, мусять працювати з подвійною, а то й із потрійною потужністю, адже запити й вимоги до них в рази більші. Так, попри великі навантаження автошкола "ВСТ Автодрайв" в умовах воєнного стану не припинила своє існування й протягом усього цього непростого періоду продовжувала навчати чернівчан і гостей міста майстерності керувати транспортними засобами. І якщо хтось собі дозволяє тепер трохи розслабитись, керуючись думкою, що конкурентів поменшало, ця компанія навпаки ж щодня вдосконалюється, щоб виправдовувати довіру тих, хто її обирає. І, як показали результати "Народного бренду 2022", учні автошколи задоволені якістю послуг, які тут їм надають, адже за неї віддали найбільше голосів і вона перемогла в номінації "Автошколи". Нагадаємо, переможців цього конкурсу визначає не журі, а люди онлайн-голосуванням на сайті top20.ua. Тому якщо "ВСТ Автодрайв" – лідер, це означає, що довіра до нього – найбільша.



10 особливостей автошколи "Автодрайв", які привели її до перемоги


Кожен переможець повинен мати свою сильну сторону, яка й піднесла його на п‘єдестал. Якщо у інших вона лише одна, то у цієї компанії – їх десять:
1. "ВСТ Автодрайв" – перевірена роками автошкола. За весь час свого існування вона заслужила собі високий авторитет та не фігурувала в неприємних інцидентах чи корупційних схемах.

2. Інструктори навчального закладу мають понад десятилітній досвід роботи з учнями різних рівнів підготовки. Їм під силу навчити однаково добре водити авто як і 18-річних дівчат, так і бабусь на пенсії.

3. Філії автошколи розташовані в кількох різних локаціях Чернівців й у приміських районах, тож учні можуть обрати найбільш зручне розміщення.

4. "ВСТ Автодрайв" постійно розвивається, вдосконалюється й розширюється. До неї входять автошколи "Автотех", "Автотрейд", "Партнеравто-Буковина" та "Вікторія-Драйв".

5. Автошкола працює лише за чесними та прозорими умовами, має усі необхідні ліцензії та дозволи.

6. Для комфорту учнів навчання здійснюються на сучасних автомобілях як на механічних коробках передач, так і на автоматичних.



7. Усі викладачі та інструктори "ВСТ Автодрайв" стараються підлаштуватися під запити своїх вихованців та організовують гнучкий навчальний процес для кожного, займаючись із ними і в денний, і у вечірній час.

8. Автошколи "ВСТ-Автодрайв" пропонують навчання за різними категоріями А1А, В1В, С1С, D1D, DE, ВЕ, С1Е, СЕ набір на які триває постійно.

9. Студенти навчальних закладів постійно отримують знижку на навчання у автошколах цієї мережі, а всі учні на час навчання отримують безкоштовну страхівку.

10. Якщо учень не має змоги розрахуватися за навчання одразу, то він легко може оформити оплату частинами або ж безвідсоткову розстрочку.

За традицією, переможців не судять, але якщо ж виграш – заслужений та очевидний, звернути увагу на риси, які привели до перемоги, обов‘язково. Минулого року "ВСТ-Автодрайв" також отримав нагороду "Народний бренд". Тоді ця автошкола довела, що її потенціал та потужності сильніші за коронавірус, цьогоріч вона зуміла вистояти та зберегти свій авторитет під час війни. Сподіваємося, що наступний сезон буде безпечним і спокійним, а ця компанія вже покаже, що в мирні часи може значно більше!



Детальніше про специфіку та умови навчання ви можете дізнатися у офісах "ВСТ-Автодрайв" за адресами:
1. ВСТ "Автодрайв": Чернівецька область, Чернівецький район, с. Мамаївці, вул. О. Кобилянської, 2-А, ЗНЗ №2
Т.: +38 (098) 10 77 077, +38 (095) 125 99 91
Instagram – @avtshkola_vst_autodrive

2. ТОВ "Партнеравто-Буковина": м. Чернівці, вул. Головна, 200, корпус Б, оф. 32
Т.: +38 (099) 270 99 93, +38 (097) 913 01 20

3. ВСТ "Автотрейд": м. Чернівці, вул. Кишинівська, 2-А
Т.: +38 (095) 125 99 90, +38 (050) 500 80 59

4. "Автотех": м. Чернівці, вул. Сковороди, 5
Т.: +38 (0372) 55 50 86, +38 (099) 10 26 773, +38 (068) 48 64 680
5. "Вікторія-Драйв" м.Сторожинець вул. Чернівецька, 4 А
Т.: +380 (096) 179 2882


Редактор: Марія Фернюк
30-12-2022, 23:21
Коментарів 0 Переглядів 3 764

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги