RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Про те, як забезпечити свою домівку теплом, підшукати ощадні та альтернативні варіанти обігріву, які зекономлять сімейний бюджет і будуть незалежними від електрики та газу, ми часто згадуємо тоді, коли на вулиці вже холодно. Та для того, аби у вашій домівці завжди було тепло і комфортно, ніколи не пізно подбати про надійні котел, тепловий насос, камін чи якісне утеплення. Навіть на початку зими…

Про особливості використання різних варіантів обігріву та збереження тепла в оселі можна дізнатися в InstallPro, Profbud, Dom Kamina.




Install Pro


м.Чернівці, Калинівський Ринок, 13 Б
с. Магала, вул. Чернівецька, 2в/1
+38 (066) 058 71 89
+38 (095) 894 28 16
+38 (095) 935 37 13
+38 (066) 542 01 85

Instagram: installpro1
Site: installpro.ua
Facebook: dzhohamaryan


Що робити, щоб було тепло в оселі? Фахівці Чернівців розповіли про альтернативні джерела обігріву, які допоможуть пережити холоди*


Зараз є багато варіантів обігріву оселі в холодну пору року, тому кожен власник може обрати для себе зручний і вигідний спосіб забезпечення потрібної температури в кімнатах. У магазині Інстал Про в Чернівцях є величезний арсенал техніки для обігріву вашого будинку.

– Деякі нові системи обігріву викликають багато сумнівів, а от електричні екологічні котли завжди користувалися великою популярністю. Зараз же – поготів, у цьому сезоні все більше людей їх встановлюють у своїх будинках. Звичайно, це пов'язано з деякими особливостями цих агрегатів, які необхідні для опалення будинків, – розповідають у магазині InstallPro. – Перш за все вони характеризуються енергоефективністю та високим коефіцієнтом корисної дії – у теплову енергію переробляється понад 95% електроенергії, а за наявності двозонного лічильника вдається зекономити ще й до 50% електроенергії. Також приваблює те, що електричні котли прості в монтажі та зручні в користуванні, а невеликі розміри дозволяють встановлювати їх у малих приміщеннях, під час роботи вони не шумлять, є абсолютно безпечними для здоров’я, адже не виділяють різних продуктів горіння, сажі чи інших відходів. До того ж, якщо з’єднання з мережею із певних причин буде відсутнім, котел автоматично відключиться, чим унеможливить виникнення аварійних ситуацій.

Опалення будинку тепловими насосами


Тепловий насос – це обладнання, яке працює за зворотним принципом Карно: забирає теплову енергію з низьким потенціалом із довкілля, перетворює її на високопотенційну і направляє на опалення будинку. Джерелом тепла для нього слугує повітря, вода, ґрунт. Обладнання забезпечує не тільки опалення оселі, а й нагріває воду для побутових потреб, моделі з реверсивною функцією влітку працюють на охолодження, тому кондиціонер вам більше не знадобиться. Вигідно! Тепловий насос використовує тепло із довкілля (про це ми вже загадували), але для його роботи необхідна ще й електроенергія. Проте споживає він її доволі економно.

Незамінними і стандартними, звісно будуть газові котли.

В період війни, як ніколи будуть актуальними також і пелетні котли
.

– Обладнання, не потребує газопостачання, а працює від електроенергії, тепер теж особливо актуальне. Безперечно, для квартир цей варіант не дуже підходить, а от для приватних будинків – те, що треба. Пелетний котел – це опалювальне устаткування, в камері згоряння якого якому згорають деревні гранули, пелети, – пояснює консультант магазину. – Такий вид теплового генератора має ряд значних переваг. По-перше, гранули в буржуйці згоряють повністю. По-друге, подача пелет, генерація тепла та гарячої води автоматизовані. У сучасних моделях також є можливість дистанційно керувати роботою котла.

Ще один варіант – електроконвектор


Електричні конвектори підійдуть також і мешканцям багатоквартирних будинків: центральне опалення часто не може забезпечити нормальну температуру, а створити автономну систему – неможливо. Як результат, саме електроконвектори – кращий, а часом – і єдиний, вибір. Електричні конвектори відмінно зарекомендували себе і в якості основного, і в ролі додаткового способу опалення. Вони є лідерами на ринку електрообігрівачів. Перш за все, їх відрізняє проста конструкція, нескладний монтаж, легке керування.

Чому, Install Pro:


▪ Безкоштовна доставка від 25000 грн
▪ Можливість оплати в розстрочку
▪ Весь товар сертифіковано
▪ Більше 15000 найменувань в наявності
▪ Багато років на ринку

Компанія Profbud


м. Чернівці, вул Коломийська, 9-В
+38 (050) 140 27 28
+38 (068) 140 27 28

Site: profbud.cv.ua
Facebook: uteplennyappu
Instagram: profinstrument_ppu
Telegram: profbudcompany




Компанія Profbud виробнича будівельно-монтажна компанія яка професійно займається наданням послуг в галузі безшовного нанесення полімерних покриттів, а також виробництвом та продажем професійного обладнання торгової марки Profinstrument для екологічного утеплення ППУ.

Ми постачаємо і виробляємо сучасне високотехнологічне обладнання та новітні матеріали для виконання робіт у галузі захисних покриттів, тепло- та гідроізоляції, антикорозійного захисту, виготовлення наливної підлоги та покриттів. Використовуємо технології, що дозволяють виконувати роботи в будь-яких умовах.

Утеплення пінополіуретаном


Це найефективніший спосіб утеплення на ринку сьогодення, що знижує втрати тепла на 50% і при цьому зберігає комфортний мікроклімат в приміщенні в будь-яку пору року.

За технічними та експлуатаційними параметрами він перевершує традиційні матеріали в рази! З його допомогою впевнено вирішується завдання підвищення енергоефективності на об’єктах будь-якого типу – від квартир до промислових підприємств. Вартість такого утеплення компенсується вже за 2-3 роки.

Утепліть будинок до 300 кв. всього за 1 день


Пропонований нами теплоізоляційний матеріал в рази перевищує конкуруючі варіанти і в ефективності, і в екологічності. Він наноситься методом напилення та надійно прилипає до поверхонь з бетону, цегли, дерева, металу та інших будівельних матеріалів. При цьому не доводиться свердлити отвори в конструкціях, використовувати кріплення. На невеликих об’єктах роботи завершуються за один день, на середніх та великих – за 1-3 дні.

Переваги поліуретану як утеплювача


- Абсолютно безпечний для здоров’я. Пінополіуретан без обмежень використовується при обробці медичних та дитячих установ, на підприємствах харчової промисловості.

- Матеріал пожежобезпечний. Він не підтримує горіння, чим вигідно відрізняється від цілого ряду пінопластів.

- Відмінна шумо- та гідроізоляція. ППУ не пропускає вологу, тому не втрачає своїх властивостей, а також забезпечує додатковий шумо-, паро-, вітро- і гідрозахист об’єкта.

- Стійкий до перепадів температур. Діапазон робочих температур ППУ становить від -200 до +120 °С

- Без "мостів холоду" – найважливіша властивість ізоляційного матеріалу. На відміну від пінопласту, між плитами якого з часом утворюються щілини – "мости холоду", шар ППУ зберігає теплоізоляційні властивості за рахунок своєї монолітності.

- Пінополіуретан не гниє, не поїдається гризунами. У шарі утеплювача також не створюються умови, сприятливі для розвитку колоній комах або мікробів.

Єдиний мінус пінополіуретану – він руйнується під впливом ультрафіолетових променів. Якщо матеріал заливається у порожнини стін, на нього просто не можуть потрапляти сонячні промені. В інших випадках питання вирішується нанесенням захисного шару фарби, штукатурки або використанням панелей.

Утеплення пінополіуританом є ефективним, екологічним та практичним рішенням утеплення вашої оселі. З Profbud можете бути впевнені, що у вашому будинку буде тепло і затишно.

Для безкоштовної консультації звертається за номером 050 140 27 28 або на сайті profbud.cv.ua.

Компанія "Dom Kamina"


+38 068 096 80 02 Анатолій
+38 097 209 35 79 Дмитро
Instagram: dom_kamina
Olx: pch-kamn-burzhuyka-pech-kamin




Компанія "Dom Kamina" вже більше 10 років на ринку і за цей час здобула чимало хороших відгуків і вдячних клієнтів. Адже передусім камін – це незалежність від газу та світла, економія комунальних платежів і екологічність.

Оскільки каміни – це хороша альтернатива газовому опаленню, а їх практичність вже давно доведена, то такий варіант підійде кожному. Переваги тепловіддачі каміна можна відчути одразу, адже після останнього завантаження дров, піч віддає тепло ще 3-4 години. Якщо такий варіант підходить європейцям, які в більшості випадків саме так обігріваються взимку, то в Україні зараз він як ніколи актуальний.

Компанія "Dom Kamina" пропонує широкий асортимент камінів, печей та буржуйок з Європи (Норвегія, Данія, Швеція, Німеччина, Італія, Австрія) та Північної Америки (США, Канада) відомих брендів. Таких як: ORANIER, OLSBERG, WAMSLER, HARK, ANDERSEN, WESO, JUSTUS, EDILKAMIN та інші.

У компанії "Dom Kamina" можна знайти будь-який варіант з різними параметрами:
- ззовні обкладенні кахлем, камінням, або виготовлені з чавуну чи сталі;
- в середині може бути футеровка із шамоту, вермикуліту та чавунна;
- з панорамними та простими шибами;
- можуть бути і електрокаміни потужністю від 5 до 12 кВт;
- мобільні та стаціонарні, причому дуже прості у встановленні.

Компанія "Dom Kamina" працює по всій Україні, можлива доставка та навіть встановлення за попередньою домовленістю

"Dom Kamina": Тепло в оселі - затишок для душі!
Редактор: Марія Фернюк
25-11-2022, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 7 242

Теги -

Нинішній керівник Роман Петришин переконаний, що його крісло точно вакантним не залишиться
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.