Четвер, 14 серпня 2025

Український борщ став найкращою національною стравою на кулінарному конкурсі в Японії

новини / Новини України
898
0


В Японії відбувся фуд-освітній форум і кулінарний конкурс World Chef King Summit 2022, у якому український борщ отримав престижну нагороду.

Про це розповів шеф-кухар Дмитро Марценюкрозповів на сторінці в Instagram.



Він тривав з 11 до 13 листопада на японському острові Аваджі. Від України у форумі взяв участь Дмитро Марценюк – посол борщу у США, а також співзасновник та шеф-кухар українського ресторану у Вашингтоні. Кулінару випала можливість розповісти в Японії про унікальність і важливість української культури, зокрема їжі та борщу.

"Японія влаштувала теплу зустріч і дуже насичений графік. Багао емоцій і вражень від моєї поїздки. Наші люди – це шалена підтримка та надзвичайна сила!" – написав кулінар.

Як зазначається, кошти, зібрані під час форуму, буде передано для Збройних сил України та для закупки теплогенераторів українським військовим.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.