RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Інформація про те, що у Чернівцях відбудеться архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію багатофункціонального комплексу із апартаментів, готелю та торгівельного центру, викликала значний резонанс серед чернівчан.

Значна кількість із них із обуренням сприйняла таку ідею, і почали пропонувати свої варіанти того, що би на цьому місці можна було спорудити. Також люди вважають, що можна було би не витрачатися на нове будівництво, а привести до ладу готель "Черемош" на протилежному боці, пише molbuk.ua



"Торговельних центрів і справді замало в місті, ще аптек не вистачає. Коли вже почнуть думати про нові школи, садочки?"

"Хто має оплатити проект, хто буде замовник та власник будівлі? Чи наведенний лад з законністю постійних споруд на ринку ? Чи буде заплановано підземний паркінг-бомбосховище ? І таких запитань багато, напевно, "урбаністи" мали б розказати чернівчанам про їхнє бачення"

"Чому не парк, лікарню, дитячий садочок?"

"А може, футбольні міні- поле, баскетбольні майданчики???"

"Ось це зараз якраз на часі! Схаменіться, люди!"

"Краще добудуйте на Хотинській 43, біля Ашану будинок багатоповерховий. Або на території колишнього м'ясокомбінату побудуйте сміттєпереробний завод"

"Чи настала та пора, коли час будувати?????"

"Давайте завод або фабрику. Готелів багато, пусті стояли. Зараз війна, то переселенці заселялись. "Черемош" пустий стоїть, то для чого місту стільки готелів?"

"Продано працює. На гуманітарці заробили, треба вкладати"

"Подумайте, як надати людям, які стоять на ринку, робочі місця, щоб могли вижити в цей важкий для нас час. А то єрундою займаєтесь. В місті вистачає таких закладів. Приведіть в порядок їх. Почніть щось робити для людей, а не для себе тільки. Нікому не потрібний ваш новий заклад. Маємо їх вже вдосталь.Там рядом вже стоїть Черемош. Хай приведуть його в порядок. А то стоїть там без толку. Ось вам і і буде торговельний центр, і готель. Місце, де стоїть ринок, - ну ніяк там не вписується готель з торговельним центром.."

"А через дорогу роками пустує величезний готельний комплекс "Черемош", з прилеглими територіями, на яких запросто могли б розміститись і торгівельний центр, і апартаменти, та ще багато чого"

"Ми вже виграли війну ? Вже не летять ''калібри'' та іранські ''мопеди''...???"

"Потрібно будувати заводи, фабрики, щоб люди були забезпечені роботою. Не давати можливість знову наживатися олігархам. Усе повинно бути державне!"

"Брєд, людей виженуть під час війни, лишать без робіт. Нафіга ваш готель комусь треба. Виділіть гроші на хворих дітей в онколікарні краще"

"Може, будемо будувати готелі, комплекси торгівельні, робити дороги і ..... після ПЕРЕМОГИ !!!!!!!!! А не краще ці гроші тепер спрямувати для АРМІЇ ?????!!!!!!!"

"Дааа...Тiльки торговельного центру ще не вистачає....На ринку продукцiя дешевше, нiж у торговельних центрах...Кому потрiбнi цi центри? Вони тiльки доступнi для можновладцiв...Простому люду вони не потрiбнi...В краïнi вiйна, ви що, забули, яка стройка...Вiдремонтуйте лiпше готель" Черемош", зробіть нормальний ремонт, нащо знов щось будувати....Псовi коли нема що робити, вiн облизує одне мiсце, так й нашi можновладцi...Мають грошi, та не мають куди дiти... Дайте нашим хлопцям на передову, бо ïм потрiбнiше..."

"Черемош" мертвий, будуємо новий готель і торгівельні центри, а поряд Формаркет. Щось дивно дуже"

"Готель навпроти готелю.... Дуже економічно вигідно!!!"

"Щоб будувати готель, потрібні туристи. А у Чернівцях доріг немає зовсім. Центр занедбаний
", - обурюються люди.

Проте є й голоси на підтримку проєкту.

"Нарешті цей артефакт 90-их приберуть. З одного боку пивом смердить, з іншого все зас*яно@

"Все краще, ніж той гадюшник, що зараз там"

"Слава Богу. Потрібно будувати нове та сучасне. Звичайно, будувати будуть після закінчення війни, але проект та людей підготовити потрібно!
" - висловлюють думку чернівчани.

Як повідомляв molbuk.ua, у Чернівцях відбудеться архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію багатофункціонального комплексу із апартаментів, готелю та торгівельного центру.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Відповідно до документа, торговельний комплекс та готель планують збудувати на перетині вул. Небесної Сотні та вул. В.Комарова. Наразі на цій ділянці розташований ринок "Буковинський".

"Доручити департаменту урбаністики та архітектури міської ради організувати та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію багатофункціонального комплексу із апартаментів, готелю та торговельного центру на перетині вул. Небесної Сотні та вул. В.Комарова в місті Чернівцях.

Призначити замовником Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію багатофункціонального комплексу із апартаментів, готелю та торговельного центру на перетині вул. Небесної Сотні та вул. Комарова в місті Чернівцях. Спільне підприємство "Ринок Буковинський", - йдеться у документі.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber |
Редактор: Галина Олійник
5-11-2022, 16:58
Коментарів 1 Переглядів 7 766

Теги -
Hаписав: Чернівчанка, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 листопада 2022 21:02
В новині:
Нащо??? Краще віддайте гроші на армію, бійцям які зараз потребують лікування та реабілітації або містам які дійсно треба відбудовувати!!!

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.