RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Вивчення іноземних мов – необхідність у сучасному світі. Головна причина – більше можливостей під час подорожей, бо так можна дізнатись більше під час відвідування музеїв чи інших пам’яток. Сюди ж додаємо і комунікацію з місцевими жителями, оскільки дуже мало хто в Європі знає українську. Аби мати змогу дізнатись шлях, уточнити щось, варто знати одну з найпоширеніших мов світу – англійську.

Саме вона є інтернаціональною, а знання англійської рятує туристів по всьому світу. Популярна вона і в бізнесі – більшість працівників міжнародних компаній спілкуються саме англійською між собою. Це буває через правила компанії або тому, що спеціалісти перебувають у різних країнах світу. Важливо, що знання англійської може суттєво підвищити і вашу заробітну плату – є чимала необхідність в людях, які можуть зрозуміти співрозмовника з іншого кінця світу.

Узагальнимо користь від вивчення англійської:
  • Комунікація з іноземцями під час подорожей.
  • Більше можливостей на роботі, особливо в міжнародних компаніях.
  • Користь для мозку: при вивченні чогось нового (зокрема і англійської мови) загальмовуються такі хвороби, як синдром Альцгеймера. Нейропсихологи виявили, що у тих, хто вивчає іноземні мови, розвиток вікової деменції з’являється в середньому на 5 років пізніше.
  • Знання мов дає змогу пізнавати в рази більше інформації. Це стосується не лише новин, але й фільмів, серіалів тощо.


Підготовлено за підтримки онлайн-школи Букіскул


Додатки для вивчення англійської – як можна замінити заняття з репетитором?


Для того, аби підтягнути свої знання з англійської, можна користуватись підручними засобами, зокрема, мобільними додатками. Серед їхніх переваг: більша кількість з них – безкоштовні, а займатись можна у будь-який зручний для вас час.

Duolingo


Один з найбільш популярних застосунків, який дозволяє вивчати англійську і не тільки. Акцент робиться на письмові завдання чи диктанти, розмовним навикам приділяється менше уваги. Для того, аби перейти на вищий рівень, потрібно просуватись в уроках Duolingo або перекладаючи справжні документи. Окрім англійської, можна навчатись французькій, іспанській, німецькій мовам. Користуватись можна безкоштовно.

Memrise


Навчальна платформа, на якій є більш ніж 150 мовних курсів на 25 мовах. Тут є відео з прикладами, як мають звучати вирази, ігрові тести, де користувач має обрати правильну відповідь, прослухавши запис. Користуватись можна безкоштовно.

Busuu


Додаток з тестами та великою кількість зображень, тож навчання також проходить в ігровій формі. Також є можливість взаємодіяти з носіями вибраної мови (окрім англійської ще є французька, німецька, італійська, португальська, іспанська, китайська тощо). Користуватись можна безкоштовно.

LinguaLeo


Ще один застосунок, в якому навчання проходить в ігровій формі. Суть проста – користувач має "нагодувати" левеня, проходячи рівні з англійської. Додаток є частково безкоштовним – деякі з рівнів можна пройти, лише оплативши їх.

Також для вивчення англійської можна використовувати такі додатки: Easy Ten, Johnny Gramar’s Word Challenge, LingQ, EnglishDom, Anki, Rosetta Stone, SkyRock, Words.

Найефективніший спосіб навчання – як досягнути найбільшого прогресу?


Додатки – це звичайно добре, але найкращий спосіб навчатись – знайти репетитора. Саме з вчителем ви зможете детально пройти деякі теми, підтягнути граматику, а додаток може бути частиною домашнього завдання. Пошук репетитора – нелегке завдання, оскільки не кожен підійде вам. Головне, на що треба звернути увагу – аби ви не тільки отримували знання під час занять, але й надихались до продовження навчання.
Вчитель – важлива складова освіти, бо він може розпланувати графік занять, аби ви отримували знання поступово. До того ж, він вказуватиме на ваші слабкі місця, що треба підтягнути. А додатки – це чудове доповнення до занять, оскільки ви зможете підтягувати свої знання в будь-яку вільну хвилину.
Редактор: Марія Фернюк
11-11-2022, 12:33
Коментарів 1 Переглядів 4 952

Теги -
Hаписав: Мирослав, Коментарів: 0, Новин: 0, 9 листопада 2022 15:48
В новині:
О так, англійська зараз має максимальний попит! sunglasses З переліченого користувався Busuu, EnglishDom та Duolingo.

програмою Busuu покористувався десь тиждень - мені не зайшло. Якщо людина не знає добре англійську, то краще не поспішати з цим додатком, бо він повністю англійською.

Інглішдомівським додатком почав користуватись три місяці тому, він у них називається EDcourses. Оптимальний варіант і початківцям, і просунутих, бо там дофіга курсів і баз на будь-який смак, окремо можна записатись на заняття з викладачем або на розмовний клуб.

Дуоглінго не поганий, він популярний у всьому світі. У цілому я навчався у ньому тричі, але так ніколи не доходив до кінця, бо вправи стають одноманітними та набридають. Але спробувати можна.

Якщо ж прийдеться обирати між Дуолінго та інглішдомівський EDcourses, то я точно схиляюсь до останнього, бо він цікавіший!


Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.