RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Британський шеф-кухар ресторану Parker's Tavern Трістан Велч розповів, як зробити черствий хліб знову свіжим і м'яким.

Його ресторан у Кембриджі спеціалізується на приготуванні їжі з низьким рівнем відходів. Він рекомендує за можливості не позбавлятися харчових відходів, а повертати їх до життя, пише ТСН.



Нещодавно у блозі Велч пояснив, як відновити м'якість черствого хліба.

Спочатку хліб потрібно намочити водою. Можна під краном.

Важливо, щоб черствий хліб добре просочився водою. Коли хліб стане сильно вологим, потрібно помістити його в нагріту до 200 градусів духовку приблизно на 5 хв.

"Для великих буханців потрібно трохи більше часу в духовці. Після того, як хліб трохи охолоне, його можна їсти і він вже не буде черствим", – каже Велч.

Українці вживають занадто багато солі. За даними досліджень, у страви додають вдвічі більше за рекомендовану ВООЗ норму солі – 9,7 г замість 5 г.

А надмірне споживання солі вкрай шкідливе для організму. Це може призвести до інсульту, серцевих захворювань, високого кров'яного тиску, хвороб нирок і остеопорозу.

Вчені пояснили, як дізнатися, чи споживаєте ви забагато солі. Є вісім ознак, які про це сигналізують.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
15-10-2022, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 644


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.