Смакота з капусти: як приготувати незвичайні чебуреки

новини / Новини України
1 197
0


Кулінар Ліза Глінська поділилася зі своїми підписниками у соцмережах секретом приготування оригінальної страви – капустяних чебуреків.

"Знаю, може звучить якось дивно. Але коли я приготувала і спробувала… це неймовірно смачно", – коментує Ліза Глінська.



Інгредієнти на капустяні чебуреки:

• 1 велика капуста
• 500 г телятини, яловичини або свинини
• 3 цибулі
• 50 мл холодної води
• сіль/чорний перець (на смак)
• 3 яйця
• соняшникова олія

Рецепт капустяних чебуреків:

1. Робимо надрізи на капусті. Опускаємо в киплячу воду, відокремлюємо капустяне листя. Залишаємо їх у киплячій воді на 2-3 хвилини, щоб листя стало м'яким.
2. Качан, який залишився із залишком капустяного листя, натираємо на терці. Додаємо натерту цибулю, фарш, сіль та перець на смак.
3. Перемішайте, покладіть фарш тонким шаром на одну сторону листя, закрийте другою.
4. Розмішайте яйця. Перед тим, як смажити чебуреки, опустіть їх у яйця.
5. Обсмажуйте з обох боків на розігрітій пательні під кришкою, із додаванням рослинної олії.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.