RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Лікар-дієтолог Майкл Мослі розповів, який сніданок є найкориснішим, а який найшкідливішим для стрункої фігури. Для збереження стрункої фігури краще готувати на сніданок страви з яєць, упевнений Майкл Мослі.



На думку дієтолога, звичка починати день із яєць – це ключ до зниження ваги. При цьому, наголосив фахівець, неважливо, як приготована страва з яєць. Користь яєць Мослі пояснив високим вмістом білка, а також вітаміну В та селену. Він також запевнив, що цей продукт не підвищує рівень холестерину у крові.

Яйця, варені, омлет або у вигляді яєчні, на думку дієтолога, допоможуть "довше почуватися ситим у порівнянні з пластівцями або тостами". Мослі пропонує додавати в омлет цибулю та гриби, оскільки у першому велика кількість корисних пробіотиків, а в других – вітаміну D. Відмінними добавками до яєць, за його словами, можуть стати шпинат, часник та куркума.

Стосовно, що не потрібно їсти на сніданок, Мослі не рекомендує додавати на сніданок до яєць жирний бекон. З раціону на сніданок також краще виключити випічку, тому що вона містить багато калорій.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber |
Редактор: Галина Олійник
7-09-2022, 17:59
Коментарів 0 Переглядів 3 233

Теги -

У результаті наїзду автомобіля "Citroen C5" пішохід отримав травми, несумісні з життям

Якими схемами користуються шахраї та як не потрапити в їхню пастку
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Друге пришестя … Блог Ярослава Волощука
Цю подію так очікували у світі, наче йшлося про друге пришестя Ісуса Христа
"На Трампа сподіваймося, але люби, Боже, правду"
"Це важка, але необхідна правда, яку важко буде прийняти багатьом", - зазначає Сергій Рудик
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.