Консерви з дохлятини виготовляли у Новоселиці
Поділитись:
Про такий факт повідомив газеті “Факти” прокурор Чернівецької області Йожеф Орос. За словами головного правоохоронця краю, декілька років тому громадянин Молдови заснував у Новоселиці м’ясопереробне підприємство.Підчас перевірки з’ясувалося, що у 2007-2008 роках директор цього товариства з обмеженою відповідальністю закупив на 764 тисячі гривень м’ясо свинини, телятини та курятини. З’ясувалось також, що за копійки підприємство скуповувало у населення здохлих коней та корів, з яких виготовляли м’ясні консерви. Підроблялися й ветеринарні свідоцтва про належну якість цієї продукції. Також незрозумілим чином ТОВ вигравав тендери і відправляв консерви в колонії для засуджених та військовим частинам. Прокуратурою ж було виявлено понад 400 тисяч банок консервованого м’яса, яке експертиза визнала непридатним для вживання. Є і факти отруєння цими консервами військовослужбовців. Керівника підприємства заарештували і нині він знаходиться у слідчому ізоляторі. Кримінальну справу стосовно підприємця незабаром буде скеровано до суду.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам
зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.