RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Дружина міністра оборони України Олексія Резнікова телеведуча Юлія Зорій в інтерв'ю розповіла, яким було її 24 лютого, чому залишилася у Києві та чим займається під час війни.

Зокрема, у великому інтерв'ю українському ELLE телеведуча каналу ICTV і дружина Міністра оборони України Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла, чи змінився її чоловік під час війни, як змінилися їхні стосунки, чим вона сама займається зараз, адже її програма "Ранок у великому місті" не виходить в ефір через Єдиний телемарафон.



В інтерв'ю Юлія Зорій зізналася, що вони з чоловіком не готували тривожної валізи, адже не збиралися виїжджати.

"Ми з чоловіком не могли навіть припустити, що почнеться така війна. Якби таке розуміння в нашій сім'ї дійсно було, Олексій порадив би мені кудись поїхати, але я залишалася в Києві. Я не могла повірити, що це може статися і що буде така цинічна розправа над нашою країною — це ж просто знищення України та українців", — розповіла вона.

Зорій пригадала ранок 24 лютого:

"Коли почалася війна, чоловік підійшов до мене близько п’ятої ранку та сказав: „Усе, я поїхав на роботу, він розпочав війну“. У моїй голові це ніяк не вкладалося, я в нього перепитувала, чи можу я піти на роботу та хоч щось зробити". На що Олексій Резніков відповів чекати від нього вказівок".

На запитання, чи змінився її чоловік і чи відкрила вона в ньому щось нове, Юлія Зорій відповіла, що вона лише підтвердила те, що знала про нього давно:

"Олексій — людина дуже стабільна емоційно, дуже врівноважена та зосереджена на результаті. А ще безстрашна: він їздив по Києву, писав пости, робив фотографії для того, щоби люди знали, що він та керівництво країни — в місті, що ніхто нікуди не виїхав. Це було небезпечно для його життя, але він робив це для того, аби показати людям, що влада на місці, та заспокоїти їх", — розповіла вона, додавши, що з моменту знайомства вона відчуває себе поряд із ним у безпеці.

Після початку війни Юлії Зорій стала у нагоді її друга вища освіта за фахом "практична психологія". Вже на другий день війни вона почала працювати на безкоштовній гарячій лінії психологічної підтримки.

"Було дуже багато дзвінків, було надзвичайно складно і важко, тому що, по-перше, треба було самому прийняти факт війни, а по-друге, щоб підтримувати та заспокоювати людей, ми ледь не цілодобово сиділи на лінії", — розповіла вона, і додала, що через п’ять місяців війни вона продовжує надавати безкоштовну психологічну підтримку та веде приватну психологічну практику.

На питання, як це — бути дружиною Міністра оборони під час війни, вона відповіла, що насправді нічого не змінилося. Нагадаємо, Олексій Резніков став міністром оборони України у листопаді 2021 року.

"Окрім того, що до статусу дружини міністра оборони додалися величезні переживання і тривога, тому що я дуже хвилювалася за свого чоловіка і боялася за його життя. Коли мені довелося поїхати з Києва, це розставання далося мені дуже складно: я не їла, не пила, жила увесь час із телефоном у руках у надії отримати хоча б одне СМС, що з ним усе гаразд, що він на зв’язку", — зізналася вона.



Довідка

Олексій Резніков з червня 2014 року по грудень 2015-го був заступником голови Київської міської державної адміністрації, секретарем Київської міської ради. З квітня 2016 року – заступником голови Київської міської державної адміністрації. З березня 2020-го - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, а з листопада 2021-го - міністр оборони України.

Юлія Зорій народилася 3 червня 1986 року у сім’ї військового, родині часто доводилося переїжджати. Мати - товарознавець. Юлія - старша з двох дітей у сім’ї. Має молодшу сестру Тамару.

Коли Юлії було 12, сім’я оселилась у Чернівцях. Відвідувала театральний гурток при міському Будинку культури. Їздила на конкурси читців та декламаторів, займала призові місця.

2002 року вступила на факультеті історії, політології та міжнародних відносин до Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. Закінчила навчання у 2007 році. Здобуваючи освіту політолога, мріяла стати телеведучою і акторкою.

Влітку 2004 року поїхала в Київ, вступати до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Успішно пройшла всі вступні іспити, але вирішила не розпочинати навчання, не завершивши навчання у Чернівецькому університеті. 2011 там же отримала диплом за спеціальністю “Практична психологія”.

Восени 2011 року переїхала до Києва і розпочала роботу на ранкових шоу. Спершу вела прогноз погоди і тематичну рубрику на ТРК "Україна", а згодом ранкові ефіри на телеканалі "Ера".

2014 року стала ведучою програми Ранок у великому місті на ICTV разом з Павлом Казаріним та Антоном Равицьким.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну працювала на гарячій лінії психологічної підтримки.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber |
Редактор: Галина Олійник
11-08-2022, 15:02
Коментарів 0 Переглядів 7 911


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!