У Чернівцях м’ясо подорожчало на 20-25% у порівнянні з минулим тижнем.
Тепер вартість продукту більша в середньому на 30 гривень, пише molbuk.ua.
"Філейне м’ясо свині коштує від 140 до 160 гривень. Звичайне без сала – 150. Підчеревина – 120 гривень. Сало дивлячись яке. Обрізне 50, інше коштує до 200 гривень, може бути й за 120. Все останнім тижнем подорожчало. Орієнтовно на 20-30 гривень", - кажуть продавці.
Прогнози їхні невтішні.
"Буде дорожчати, бо немає свиней. Люди не хочуть тримати", - каже одна продавчиня.
"Не знаємо, що буде завтра. Може подорожчати, а може й ні. Знаю одне – дешевше точно не буде", - зазначає інша.
[b]Читайте новини "МБ" у
Facebook |
Telegram |
Viber |
Instagram[/
11-08-2022, 14:21
1
6 306