RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



Протикорабельні ракети, які є на озброєнні ЗСУ, не дають росії можливості висадити свій десант в Одесі та організувати операцію по її захопленню.

Про це повідомляє британська розвідка, пише Обозрєватєль.



Проте армія кремля нічого з цим не може зробити через погане планування і застарілий підхід до командування, яке відбувається по вертикалі зверху вниз

РФ вважає протикорабельні ракети ключовою загрозою, яка значно впливає на ефективність Чорноморського флоту.

Саме через це росЗМІ спільно з Міноборони рф поширюють фейки про знищення складу з ракетами в Одесі. Закордонна розвідка не має жодних підтвержень, що у порту, який рф обстріляла 23 липня, знаходились будь-які боєприпаси/

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-07-2022, 09:15
Коментарів 5 Переглядів 1 939

Теги -
Hаписав: віряни, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 липня 2022 11:36
В новині:
Ми вважали, що МБ буде висвітлювати резонансні події на Волині в церкві. Але цього не сталося, тому хочемо від себе застерегти Буковинців від жодних активній дій та будь-якого силового і не силового переходу церков під юрисдикцію ПЦУ. НЕ РОБІТЬ ТАКИХ ПОДАРУНКІВ ВОРОГУ!!!
Священики УПЦ отримали вказівку не йти на жодні компроміси і в той самий час усіма силами не допустити підпорядкування храму ПЦУ. Багато з вас думає, ну і що.
Справа в тому, що вони будуть кликати на допомогу білоруську та російську армію, кадировців і розпалювати сепаратиські настрої.
Цей коментар зовсім тут не личить. Той хто так подумає, частково не помилиться.
Але оскільки останнім часом не було матеріалу на релігійну тематику, довелося вибирати статтю методом "втику".
Річ навіть не в цьому. Тепер головне спокій. Бо треба відзначити, що останніми тижнями хамство деяких священників почало дуже активно зростати. Вони самі починають підбурювати людей на заколот. А як тільки люди повстануть вони і угодні ним будуть головами в асфальт битися і кликати росіян з білорусами на допомогу.
Якщо до такого доходить не відвідувати церкву взагалі. Молитися дома.
Розуміємо, що так не по всій Буковині. До того всього Буковиною ширяться чутки, про готовність Румунії, забрати, у разі великої війни на заході України, ту частину Буковини яка належала Румунії. І ці чутки вже давно ширяться. Одне запитання. А решта території куди відійде? До білорусів чи росіян? Яка доля решту чекає?
Якщо будемо мудрі і розсудливі то зуміємо не допустити будь-яких вогнищ сепаратизму.
А це тепер саме головне! Бо на заході України ,тут, на білорусів і росіян чекає пекло. Вони довго тут не протримаються. Навіть якщо наважаться залізти сюди.

Hаписав: Чернівчанка, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 липня 2022 12:15
В новині:
А ті хто все колотить, за 6000 $ втечуть закордон. Влада їх пустить. А на рахунок наших вовків в овечих рясах я хочу ще застерегти Румунію. Адже одна частина священства дійсно цінує сусідство з Румунією, як 85% православною країною. І молиться одночасно румунською і слов'янською щоб тримати єдність у селах та громадах. А решта уміло прикриваються цим. І вбачає Румунію як місце де тимчасово можна перекантуватися, чи втекти. Але істинне їх обличчя це російський сепаратизм. Вони такими були тут і такими будуть там де втечуть.
В нас вже давно усі кордони, окрім офіційного державного, з Румунією стерті. На Буковині без проблем можна слухати румунське радіо, дивитися ТВ, у міському транспорті і у громадських місцях часто так само можна почути румунську мову. Переважно це все відбувається мимовільно і це нормально. Але тим не менше є категорія людей, яка в цьому вбачає для себе користь. Зокрема до цієї категорії можна віднести священство.

Hаписав: Чернівчани, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 липня 2022 12:35
В новині:
Інколи ті особи, які мають право на виїзд за кордон, якраз і активно сприяють тому щоб розпалювати сепаратизм.
На нашу думку, треба дозволити виїхати тільки інвалідам 1 і 2 групи. А також тим хто офіційно їде на лікування.
Всі решта дома.

Hаписав: правильно, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 липня 2022 13:21
В новині:
Не можуть бути людьми, то будуть молитися в пустих церквах. Ніяких відбирань. Ніяких конфліктів. Зрештою є церкви де пастирі дбають за свої вівці. І лишаються патріотами, навіть тоді коли проводять служби на старослов'янській чи румунській мові. А є вовки в овечих вбраннях. І що зробиш. Одні маринують людей. Бо пізно літургію починають і довго тягнуть. Другим подобається тіснота в церкві. В той час коли вихід завжди є. Треті вважають що вже приватизували церкву, четверті ніяких звітів не дають. А зібрані гроші, давно потратили на себе. П'яті з людьми не рахуються.
Є такі які до церкви ходять як на роботу.
Думайте в ПЦУ кращі?
Всяке є.
Сепаратизм це взагалі окрема розмова.

Hаписав: Бендер, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 липня 2022 13:36
В новині:
Релігія це опіум для народу. Чисто світська думка.



Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.