RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


До війни Євген КОБЗАР був відомим ведучим на популярному радіо "Перець ФМ". Знімався у фільмах від "Кварталу 95", виграв 20 тисяч на популярному шоу "Розсміши коміка" та був активною людиною у шоубізнесі. Та 24 лютого життя молодого чоловіка змінилося на завжди…

Про це Євген Кобзар розповів кореспондентці molbuk.ua в ексклюзивному інтерв'ю



Чотири роки працював ведучим на радіо

– До війни я чотири роки працював ведучим ранкового шоу на радіо "Перець ФМ", знімався у серіалах та вигравав гроші на "Розсміши коміка". Останні серіали в яких я знімався це "Папік" від "Кварталу 95" та серіал "Дзвонар". Десь за тиждень до війни ми закінчили зйомку до кліпу Аліни Гросу. Робота на радіо допомагає мені зараз в армії, тому що треба було вставати о 5 ранку на ефіри, тут о 6 ранку підйом і я почуваю себе прекрасно. У 2012 році я виграв 20 тисяч у нашого теперішнього президента Володимира Зеленського, тепер ці 20 тисяч відробляю в армії, треба відслужити, – жартує чоловік, – Тоді максимальний виграш був 50 тисяч, коли ми пішли на 20 тисяч у нас закінчився час і ми з моїм напарником: "Ееее… програли". Але люди почали гукати із залу, що Зеленський засміявся. Тоді Володимир дав нам можливість показати одну мініатюру: "Якщо засміємося, то гроші ваші", - сказав тоді Зеленський. Ми тоді показали мініатюру про дві бабці, які сидять на лавочці та розрізняють проституток та наркоманів. І Зеленський розсміявся, так і виграли приз, - згадує Євген.

"Знаю Зеленського"

Євген родом із Кривого-Рогу та є земляком Володимира Зеленського.

– У Кривому-Розі ми займалися КВН-ом. Ну і як всі жителі цього міста можу сказати, що я знаю Зеленського, – сміється чоловік, – Я займаюся КВН-ом ще із студентських років. І коли Володимир Зеленський ще був у Кривому-Розі він із своєю командою організовував місцевий КВН. Тоді команда "Кварталу 95" розподілила по декілька людей, які займалися молодими командами. Нами займалася дружина президента Олена Зеленська та Юрій Крапов, тоді ми тісно спілкувалися, коли я переїхав до Києва і ми десь пересікалися, то віталися. Це виходить так, як я люблю казати: "Ми із Зеленським знайомі, але не факт, що він із нами знайомий".

"Почув вибухи і зрозумів, що війна…"

24 лютого Женя прокинувся на ранкове шоу на радіо, але зрозумів, що його життя ніколи не буде попереднім.
– Прокинувся на роботу і почув, щось бахкає… У нашої радіостанції є спільний робочий чат і там написали, що почалася війна… Я взагалі телевізор не дивлюся, але 24 мене змусили його подивитися, що там відбувається… Того дня я залишився вдома. У Києві я спочатку займався волонтерством. Разом із друзями взяли в оренду декілька мікроавтобусів та возили людей зі Львова до Польщі. Тоді до мене у гості приїхала мама, але у зв’язку із жахливими подіями, я був змушений її відправити до Польщі, – згадує Євген.

"Служити для мене не важко"

Після того, як пасажиро-транспортний потік людей, які бажали виїхати до Польщі зменшився, Женя пішов до Київського військкомату.

– Я тоді зареєструвався, але мені сказали, що дуже багато охочих і немає місця. Тоді мене передислокували до новоствореної військової частини Нацгвардії у Чернівцях. У Нацгвардії мені не важко, тут все залежить як ти себе налаштуєш. Для мене це випробування, квест. Але для себе варто зрозуміти, що у житті поки нічого страшного не відбувається поки що. Зараз у нас на базі військової частини є створений пресвідділ. Ми зі своєю командою знімаємо ролики про Чернівці, займаємося організацією культурного побуту у частині. На День Конституції ми робили концерт у філармонії. Робимо те, що у нас найкраще виходить. Зараз мені дали автомат і мікрофон, - жартує Женя.

На питання, що Євген зробить, коли закінчиться війна чоловік відповідає:

– Я поїду забирати своїх котів, у мене їх двоє. Зараз я їх залишив у свого друга, який живе у Києві. Зараз я не витрачаю час дарма, хочу освоїти для себе щось нове. Але після нашої перемоги хочу повернутися на радіо та ще більше освоювати акторську майстерність, а також хочу відкрити свій ютуб-канал, – каже.

Також Євгену Кобзарю дуже сподобалися Чернівці.
– Це невеличке компактне місто, у якому живуть дуже позитивні та приємні люди, якось легко, - підсумовує чоловік.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
23-07-2022, 18:15
Коментарів 0 Переглядів 5 262

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.