RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » «Нам у вас досить комфортно»: до Чернівців переїхав заклад швидкого харчування з Харкова



Денис ГАВРИЛИЧЕНКО – керівник закладу, що нещодавно відкрився у центрі Чернівців – "Каша маслом". Ресторан швидкого харчування релокували з Харкова. До нас перевезли спеціальне обладнання, техніку, а також переїхали працівники.

Директор "Каші маслом" розповів "МБ" про свій досвід переїзду до Чернівців, а також про те, чи планують й надалі залишитися у нас.



Мережа працює вже понад 20 років. Більшість закладів через активні бойові дії довелося зачинити. Тому вирішили переїжджати у більш безпечний регіон. У Чернівцях власникам запропонували приміщення у центрі міста. Там місяць робили ремонт, наприкінці травня заклад відкрили для відвідувачів.



Деякі приміщення у Харкові зазнали руйнувань

– Кілька наших закладів є в Києві, їх ми відкрили ще до війни. У Харкові залишився відчиненим тільки один, в якому зараз розгорнули волонтерський хаб. Через те, що більшість наших приміщень у центрі, деякі, на жаль, зазнали руйнувань. З першого дня війни готували їжу для тих, хто цього потребує. І зараз продовжуємо займатися волонтерством, – каже Денис.



За всі 20 років існування заклад вже кілька разів змінював свою назву. "Каша маслом" – не має якоїсь особливої історії. "Просто люди, які допомагали розвивати бізнес, запропонували цю назву. Нам сподобалося, тому так. Якоїсь особливої історії немає", – додає Денис.

Чернівці для переїзду власники обрали із кількох причин. Перша – це комфортність розташування приміщення, друга – відносна безпека регіону.



– Коли ми перевозили свої сім’ї у більш безпечні міста, серед яких були й Чернівці, у вашій військовій адміністрації нам запропонували пройти програму релокації. Приміщення для оренди підійшло. 28 квітня автомобіль з обладнанням я вже зустрічав у Чернівцях, – розповідає керівник.

– З наших харківських підприємств перевезли все обладнання. Це і меблі, й техніка. Приміщення орендуємо, але ремонт робили за власні кошти. На це все пішло близько місяця. Це дуже стислі терміни, – каже Денис.

Працівники у "Каші маслом" здебільшого із Харкова. Проте є кілька людей із Донецької, Херсонської та нашої областей.





– Кухарів ми всіх перевозили, на них і орієнтувалися, тому що вони вже знають специфіку нашого меню.

У Чернівцях заклад залишиться

"Каша маслом" не планує закриватися на Буковині. За словами Дениса, у Чернівцях залишить нове керівництво, але після того, як всі процеси будуть до кінця налагоджені. Повертатися у Харків поки що небезпечно, тому заклади там і досі залишаються зачиненими. "Ми постійно в дорозі між Харковом та Чернівцями", – каже директор.

Враження від Чернівців у Дениса позитивні. Каже, що тут їм комфортно.

– У мене немає жодних мовних бар’єрів, я вільно володію українською. Щодо якоїсь допомоги, то люди у вас дуже відкриті. Раніше я тут нікого не знав. Коли потрібно було знайти якісь технічні служби, завжди знаходилися люди, які охоче допомагали, – каже Денис Гавриличенко.

Фото: Алісія Давид

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
17-07-2022, 13:19
Коментарів 2 Переглядів 21 615

Hаписав: Гість Юлія, Коментарів: 0, Новин: 0, 7 грудня 2022 15:31
В новині:
піцца капрічоза гавно, незрозумілий соус , не смачна шинка

Hаписав: Ольга, Коментарів: 0, Новин: 0, 8 квітня 2023 17:17
В новині:
Важливим є ставлення того, хто надає сервіс до клієнта, так от сьогодні зайшла поїсти сирників 08.04.2023 (пишу дату, може керівництво подивиться хто там був на зміні), по перше виникало питання до ціни. Хлопець, з яким я спілкувалась відповідав дуже недружелюно, чим в мене вже одразу викликав неприємне враження. На моє питання чи таплі і прохання підігріти сирники, запитав а що треба їх гріти, бо ніби-то інші люди не гріють. Та яка мені, чесно кажучи, різнийя як інші? Потім виявилось, що за соус додаткова ціна, ну це просто мені вже всю картину загальну зіпсувало і на мої питання, де ціна соусу-варення, мені працівники почали досить неприємним тоном відповідати6 що все ясно, на що я намагалась їм донести, що мені як людині яка вперше зайшла до них не все ясно.
Чесно думала, що як зроблю певні свої справи забіжу до них і прихоплю піцу додому, але таке спілкування персоналу відбиває охоту взагалі до них заходити. Не хочу! Ну ви зрозуміли, що персонал потрібно навчати сервісу!!! А в мене було враження, що той хлопець просто ненавидить свою роботу і тому так спілкується з клієнтами. До речі, може запитати його як йом у його робота?


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.