RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Чим ви плануєте займатися під час літньої відпустки? Раніше люди ділилися на дві категорії – одні їхали відпочивати за кордон, інші ж починали робити ремонт вдома. На жаль, цього року українські сім’ї не можуть повноцінно втілити перший варіант, адже подорожувати тоді доведеться без чоловіків. Звісно, можна на кілька днів поїхати в Карпати чи на якусь базу відпочинку недалеко від дому, однак залишиться ще мінімум тиждень. Так, його не вистачить, щоб затіяти капітальний ремонт, але для виконання одного виду робіт цього часу достатньо. До чого ж взятися? З приходом весни, коли в кімнаті стало в рази світліше, мабуть, кожен помічає недоліки стелі. То вона крива, то вигорів колір, то з’явилися плями різного характеру, то місцями потріскала… І справді, якщо поверхня шпакльована чи гіпсокартонна, то за рік-два вона втрачає свій вигляд. що ж робити і який же тоді матеріал обрати? Останні кілька років популярним і альтернативним варіантом є натяжні стелі. Чим особливий цей вид та наскільки довговічною є така поверхня, ми розпитали у Івана, який уже понад 6 років з командою працює у цій сфері в нашому регіоні.



– Іване, поясніть для початку, будь ласка, що це за вид стель, який ми називаємо натяжними?


– Натяжні стелі – це вид поверхні, що складається із натягнутої міцної плівки ПВХ (полімерного полотна) або ж цупкої тканинної основи та алюмінієвих багетів, якими кріпиться до основи. Вони виглядають дуже естетично та вписуються в інтер’єр у будь-якому стилі. Сьогодні такий вид стель є одним із лідерів на ринку, адже характеризується високою якістю, практичністю та доступністю. Тим паче, що тепер існує безліч варіантів, які різняться і кольорами, і фактурами, і матеріалами.

– А ж які переваги мають натяжні стелі?


– Якщо порівнювати із іншими видами стель, то натяжні справді мають найменше недоліків. І це мова не лише про естетичність, а й про технічні характеристики. По-перше, натяжна стеля дуже швидка в монтажі, на виконання замовлення потрібно чекати всього кілька днів. По-друге, це дуже акуратна робота. Натягування матеріалів не потребує довбання поверхні, тому пилу та бруду майже не буде. По-третє, натяжні стелі не пропускають воду. Якщо, наприклад, вас підтоплюють сусіди зверху чи протікає дах, така стеля зберігатиме рідину під своєю поверхнею. По-четверте, матеріали, з яких складаються натяжні стелі, прості в догляді та зносостійкі. Таку поверхню можна мити, чистити і натирати до блиску, а вона не втрачатимуть свого первісного вигляду мінімум десять років. По-п’яте, натяжні стелі більш доступні, ніж поверхні з інших матеріалів.



– Розкажіть, будь ласка, чи велика у вас команда і за скільки часу виконуєте монтаж натяжних стель?


– У нас є дві бригади фахівців. Як правило, над виконанням замовлення працює по двоє спеціалістів. Вважаю, що більше людей і не потрібно залучати до монтажу, адже він потребує зосередженості й уважності. А безпосередній робочий процес триває десь три дні. За цей час ми встигаємо і підготовчі етапи виконати – підготувати належно поверхню, і основу натягнути та вмонтувати, а також і все за собою прибрати. Звісно, якщо замовлення комплексне – кілька кімнат в будинку чи, наприклад, цілий офіс чи котедж, то термін залежатиме від кількості квадратних метрів. До речі, ми пропонуємо одну із найнижчих цін у Чернівецькій області, а якість нашої роботи належить до преміумкласу, на яку надаємо гарантію два роки.

– Іване, скажіть, будь ласка, чи важко домовитися із Вами про монтаж натяжної стелі?


– Абсолютно ні! Ми завжди відкриті до співпраці та дуже раді новим клієнтам. Отримавши замовлення – по телефону чи в Instagram, наш фахівець виїздить до клієнта на об’єкт, робить розрахунки, узгоджує дати проведення робіт, деталі та складає кошторис. А після погодження ми приступаємо до монтажу згідно конкретних термінів.

Детальніше за телефоном: +38 068 065 01 24
Instagram: stelya__chernivtsi_online
Редактор: Марія Фернюк
15-07-2022, 15:05
Коментарів 0 Переглядів 4 645

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Попрощатися із Геннадієм Москалем прийшли сотні людей


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.