RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На початку травня в Чернівцях відбулося відкриття салону-оптики всеукраїнської мережі Cristals Optic. Усього за місяць роботи він завоював шалену популярність серед містян. Якісні лінзи, стильні оправи, модні сонцезахисні окуляри, оригінальні аксесуари та доступні ціни – те, що приваблює клієнтів. Та особливе захоплення і приємне здивування викликала власна майстерня з виготовлення окулярів при Cristals Optic. Саме тому ми вирішили більш детально розповісти про її можливості.



Cristals Optic – не лише оптика, а й майстерня!


Як правило, місцеві магазини основний акцент роблять на продажі готових окулярів і контактних лінз. Оскільки Cristals Optic працює уже не перший рік, тут добре знають, що пропозиції салону часто не підходять – то оправа не пасує до форми обличчя, то скельця не такі, то бажана оправа не поєднується з лінзами потрібної діоптрії. Аби клієнт міг самостійно підібрати модель, виходячи з бюджету та особистого стилю, було прийнято рішення створити на базі салону майстерню з виготовлення та ремонту окулярів. Такий підхід дозволяє максимально задовольнити відвідувачів та не обмежувати їхній вибір. А широкий асортимент лінз різних діоптрій від кращих виробників (Carl Zeiss, Rodenstock, Essilor, Hoya, Tokai, Seiko) та багатий вибір оправ на будь-який бюджет дозволяє швидко виконувати оптові замовлення. До речі, майстер салону, який є одним із кращих фахівців Харкова зі встановлення лінз, працює оперативно – якщо всі елементи в наявності, окуляри будуть виготовлені протягом 20 хвилин. А високоякісне німецьке обладнання допомагає йому створювати вироби вищого ґатунку, здійснювати хороший ремонт оправ та вправно замінювати скельця.



Як працює майстерня?


Якщо переважна більшість майстерень працює безпосередньо на роздрібного покупця, то Cristals Optic і тут перебирає лідерство. Майстерня виконує замовлення як для одиничних відвідувачів салону, так і для корпоративних клієнтів – лікарів-офтальмологів, стаціонарних оптик, спеціалізованих клінік, роздрібних магазинів тощо. Другий варіант вигідний для тих, хто працює у сфері офтальмології, але не має часу чи ресурсів на власну майстерню. Укладаючи угоду з Cristals Optic, корпоративні клієнти отримують вигідні знижки та гарантійні зобов’язання. До того ж, оптові замовлення позбавляють зайвих клопотів, таких як вибір якісних лінз та оправ, пошук доброго майстра та вирішення логістичних проблем. Віддавши замовлення Cristals Optic, клієнту залишається тільки чекати на виконання.



Чому краще замовляти окуляри в оптиці, де є офтальмолог?


Як відомо, перед купівлею окулярів рекомендовано ще раз перевірити зір. У звичайних магазинах така послуга недоступна, тож людям доводиться перед оптикою ще записуватися до лікаря. Клієнтам Cristals Optic пощастило, адже в салоні працює офтальмолог, який здійснює якісну діагностику зору на сучасному німецькому обладнанні. Тим паче, що при умові замовлення окулярів ця послуга буде безкоштовною.



Нагадаємо, Cristals Optic – всеукраїнська мережа оптик із семирічним досвідом роботи, торгові точки якої представлені у багатьох містах країни. У салонах мережі багатий вибір окулярів для корекції зору й захисту від ультрафіолету, актуальні для літнього сезону сонцезахисні окуляри, комп’ютерні, іміджеві та тактичні окуляри, антифари, контактні лінзи і розчини для них. Крім того, Cristals Optic є виробником оригінальних футлярів для окремих моделей окулярів. Що стосується цінової політики, то тут є вироби на будь-який бюджет – від економ до преміумкласу.

Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 2-з
Графік роботи: Пн-нд з 8:00 до 20:00
Контактний номер телефону: 0961668924



Редактор: Марія Фернюк
21-06-2022, 11:57
Коментарів 0 Переглядів 4 391

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.