RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


У російських клініках закінчується американський ботокс. У середині березня біофармацевтична компанія AbbVie приєдналася до санкцій та припинила постачання ботоксу та філерів.

Український пластичний хірург Андрій Якобчук в ефірі Радіо НВ пояснив, які наслідки це матиме для РФ та як диктатор Володимир Путін намагатиметься обійти санкції, аби і далі доводити росіянам, що він "альфа-самець".



— Думаю, що ви дивилися на те, як виглядає обличчя Путіна. Які операції йому проводили?

— Він такий латентний альфа-самець. Саме латентний, тому що вся історія його життя каже про те, що над ним знущалися ще в дитинстві, а зараз він намагається всьому світу довести, що він красень і альфа-самець.

Він намагається молодитися і продавати цей образ своєму населенню.

Він неодноразово використовував ботулотоксин — це препарат, який вводиться у м’язи обличчя, і при цьому зморшки зменшуються. Зараз я розумію, що будуть намагатися обходити санкції і якісь низькопробні аналоги китайського виробництва йому все одно будуть продовжувати колоти.

Ринок дійсно дуже упав. І до цього долучилося багато наших колег в Україні, які неодноразово писали листи і до компанії. Наприклад, компанія Allergan, яка його виробляє, пішла з ринку, але все одно знаходяться нечесні представники населення, які продовжують якісь аналоги більш дешеві завозити. Але ринок обвалився і досить значно. Це стосується не лише ботоксу, але і взагалі індустрії. Я чую від колег, які виїхали до Європи, до Азії, що вони покидають цей ринок, тому що і з моральних [причин] не хочуть продовжувати роботу. І спроможність платити за лакшері-процедури також у населення значно знизилося.

— Що ми можемо сказати про чоловіка, який у 70 років колеться ботоксом?

— Я притримуюся тієї думки, що все ж чоловік має старіти більш природним шляхом. Якісь процедури корекції можна проводити, але якщо в 70 років до мене прийде чоловік і скаже "хочу вколоти собі ботокс", я буду дивитися на нього дивно. Це саме я порадив би цій, з погляду психології, абсолютно зруйнованій людині з великою кількістю комплексів і з великою кількістю внутрішніх демонів.

— Ми багато говоримо про те, чи може Путін використати якусь ядерну зброю? Мені здається, що він не буде використовувати щось таке, бо це закінчиться для нього погано. Чи можемо ми говорити про людину, яка хоче відчувати себе молодим, що вона дуже боїться померти?

— Підписуюся під вашими словами. Спостерігаючи, як він сидить за цим кілометровим столом, коли приймає своїх радників, [можна зробити висновок], як ця людина тримається за життя і намагається якимось чином продовжити його. Це каже про те, що дійсно для якихось кроків, які призведуть до самознищення, він не готовий. Він самодур, але не готовий стріляти собі у скроню, як це зробив в свій час фашистський диктатор, його попередник, якого він наслідує. Він вважає, що якийсь підземний бункер може його врятувати. Але ми всі знаємо, що це не так. І кара — і людська, і Божа — його наздожене. Він отримає стовідсоткове покарання.

— Наскільки тяжкою буде доля жінок та чоловіків, які хочуть виглядати красиво, перебуваючи в Росії під санкціями?

— На тлі цих санкцій, цей наш північний сусід скочується в Середньовіччя і буде омолоджуватися уже й не яблуками, які в них не будуть рости, тому що для цього потрібні технології. Вони будуть молодитися лише тією кригою, яку будуть роздовбувати взимку в річках. Нею будуть собі водити по щоках для того, щоб виглядати молодше.

— Але це був величезний ринок, правильно я розумію? Скільки втрачають ці всі виробники ботулотоксинів через те, що вони більше не хочуть працювати з Росією?

— Якщо порівнювати з ринком України, то за рахунок того, що населення більше, і попит був більший. Цей ринок був в п’ять разів більший. Це десятки мільйонів доларів, які вже втрачені, і сподіваюся, ніколи не повернуться.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
2-06-2022, 21:00
Коментарів 0 Переглядів 885


Для потреб хлопців із протезами нижніх кінцівок спеціально переобладнали автомобіль
Акцію зі збору коштів на придбання військовим підрозділам територіальної оборони області FPV-дронів тривала десять днів
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Стрічку знімали впродовж 10 днів у Карпатах та на кількох локаціях у Чернівцях


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Стрічку знімали впродовж 10 днів у Карпатах та на кількох локаціях у Чернівцях

"Контінентал Фармерз Груп" стартувала з посівом озимого ріпаку 2025 року врожаю. Першими сівалки зайшли на поля Компанії в Чернівецькій області. Загалом ріпак планують вирощувати на всіх кластерах "Контінентал" на сумарній площі 34,7 тис га. У підсумку структура посівних площ Компанії на новий сезон передбачає 88,8 тис. га під озимі культури, зокрема 40,9 тис. га — під озиму пшеницю та 13,2 тис. га — під озимий ячмінь.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.