RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А ви теж мружите очі на вулиці? У теплу пору дуже часто можна помітити, як мружаться прохожі. Хтось так реагує на яскраві сонячні промені, інші в такий спосіб намагаються краще сконцентрувати зір, а дехто просто ховає очі від різкого вітру чи пилу. І, погодьтеся, кожен із цих варіантів по-своєму незручний і неприємний. Та навіщо терпіти дискомфорт, якщо розумні люди давно придумали окуляри, а сучасні дизайнери створюють стильні й оригінальні оправи?! До того ж, різноманіття цих аксесуарів сьогодні просто вражає, і підприємці у свою чергу дивують вигідними пропозиціями. Звичайно, вірити першій кращій рекламі не треба, обирати потрібно надійних і перевірених продавців. Досі у Чернівцях було не так багато оптик з якісними окулярами за доступною ціною, та зараз на наш ринок виходить нова для буковинців, але давно відома в Україні, мережа – Cristals Optic. Де ж вона розташовуватиметься і що там пропонують?



Cristals Optic – це всеукраїнська мережа оптик із семирічним досвідом роботи, яка до війни мала два великих салони та більше 50 представників у Харкові, а також кілька магазинів у Києві. За цей час компанією видано понад 10 тисяч гарантійних талонів, а отже сформовано чималу клієнтську базу. У Чернівцях же на днях відбулося відкриття магазину по вулиці Ентузіастів, а на початку наступного місяця запрацює і точка на Калинівському ринку. Що зможуть тут придбати чернівчани – далі.

Cristals Optic: що пропонує мережа?


Шукаєте хороші окуляри чи лінзи? Cristals Optic чекає на вас! Серед асортименту мережі не лише окуляри для корекції зору чи захисту від сонця й ультрафіолету, а й комп’ютерні, тактичні й іміджеві окуляри, антифари та окуляри для рибалки. Зручно, що в оптиці можна придбати як і готові варіанти, так і окремо виточувати лінзи під будь-які вибрані оправи – звичайні або брендові. Також майстри салону виконують ремонт оправи або замінюють розбиту чи тріснуту лінзу. І роблять усе швидко та надійно, адже працюють на високоякісному і точному німецькому обладнанні.

Загалом у Cristals Optic надзвичайно широкий асортимент окулярів за доступною вартістю, також є позиції від всесвітньовідомих виробників, що належать до преміумкласу. До речі, тут теж можна придбати лінзи, що не запотівають, дитячі оправи, контактні лінзи та розчини для них, футляри власного виробництва та інші дрібні аксесуари.



Хочете оригінальні окуляри? За кілька хвилин виготовлять!


У салоні Cristals Optic є власна майстерня з виготовлення окулярів. Фахівці оптики можуть дуже швидко виточувати лінзи – буквально за 20 хвилин. Звичайно, якщо потрібна вам діоптрія наявна на складі. Щодо вибору лінз, то тут представлені чи не всі кращі бренди – і Carl Zeiss, і Rodenstock, і Essilor, і Hoya, і Tokai, і Seiko тощо.

Професійний підхід – запорука якості!


Обирати окуляри для корекції зору без консультації спеціаліста не можна. Аби клієнти могли точно підібрати продукт, у Cristals Optic працює лікар-офтальмолог, який здійснює комп’ютерну діагностику зору. Ця послуга абсолютно безкоштовна для пенсіонерів та тих, хто замовлятиме окуляри в салоні. Для всіх інших вона вартує всього 100 гривень.

Гарантія та вигідні пропозиції!


Cristals Optic, як велика і чесна мережа, дорожить своїм авторитетом, а отже відповідає за якість виробів. Тому на всі окуляри, придбані в одній із цих оптик, діє шестимісячна гарантія. За нею продавець у випадку поломки зобов’язується видати покупцеві новий виріб. Це одноразова процедура, однак, як показує досвід, лише 1-2% клієнтів мережі її використовують.

Що стосується акцій та унікальних пропозицій, то Cristals Optic з особливою увагою ставиться до літніх людей і працює з ними на вигідних умовах. Так, на постійній основі пенсіонери можуть отримати від 10 до 50% знижки на оправу. Показник залежатиме від вибраних лінз – чим якіснішою вона буде, тим більшою вийде знижка.

А з іншими вигідними пропозиціями, буковинці можуть ознайомитися в салоні-оптиці за адресою: м. Чернівці, вулиця Ентузіастів 2-з
Графік роботи: Пн-Нд з 8:00 до 20:00
Контактний номер телефону: 0961668924
Редактор: Марія Фернюк
3-06-2022, 15:39
Коментарів 0 Переглядів 3 884

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги