RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Пресреліз

Чи помітили ви, що останніми роками попит на екологічні та натуральні продукти все зростає? Це стосується одягу, посуду, меблів, інших побутових дрібниць, але найбільше – їжі. Кожен хоче не тільки смачно харчуватися, а й корисно. Та часто трапляється, що інформація, написана на етикетці товару, не є правдивою, а деякі підприємства можуть легковажити довірою клієнтів. Аби не натрапити на поганий продукт, краще орієнтуватися на місцевого виробника, про роботу якого в регіоні відомо, а якість виробів справді перевірена як і споживачами, так і відповідними службами. І не важливо що це – ковбаса, макарони чи морозиво. Наприклад, нещодавно ми вирішили завітати на фабрику, де виготовляють натуральний пломбір "Моя Коровиця", та перевірити, чи правду говорять засновники про справжність їхнього продукту. Якою була наша пригода – далі.

Пломбір із молока фермерських корів


На етикетці пломбіру цієї торгової марки написано, що продукт виготовлено із молока фермерських корів. Тож перш, ніж іти на виробництво, ми вирішили перепитати на фермі у Садгорі, чи справді виробник закуповує у них продукцію. Там нам підтвердили, що вони регулярно постачають молоко та вершки на фабрику та розповіли, як на підприємстві ставляться до зберігання сировини. Тож до її свіжості та натуральності в нас не виникло жодних запитань. Тим паче нам сказали, що виробник пломбіру практикує забирати з ферми молоко та вершки у той же день, коли їх виготовлено.



Лише молоко та вершки


Після відвідування ферми ми подалися на фабрику, де варять пломбір. Технологиня виробництва нам розповіла, що їхній продукт виготовляється згідно ДСТУ №4733, а під час роботи тут дотримуються всіх чинних європейських стандартів та критеріїв якості. Однак метою нашого візиту було не так поспілкуватися з представниками бренду, як підглянути за процесом приготування морозива. На великий подив, окрім ємностей з сировиною, на стелажах не було сухого молока та інших порошків. А в посудину для пломбіру не додавали воду та підсилювачі смаку. Це пояснється тим, що виробник робить велику ставку на натуральність. Бо морозиво, як однин із видів молочних продуктів, повинно бути корисним і поживним, а не тільки смачним і солодким – переконані засновники торгової марки.

Справжнє не тільки молоко, а й додатки


Коли ми запитали, звідки у виробника рецепт такого смачного пломбіру, нам відповіли, що це удосконалена та добре пропрацьована класична технологія приготування натурального морозива. Проте тут знають, що часто споживачі люблять експериментувати зі смаками, тому однієї пропозиції мало, аби привернути увагу. Для своїх шанувальників торгова марка розробляє цікаві варіанти пломбіру. Зараз, окрім класичного та шоколадного смаків, торгова марка пропонує пломбіри з вишневим джемом, зі шматочками персика, з карамеллю власного виробництва, горіхами та молочним шоколадом, зі справжнім альпійським шоколадом, з печивом. Технологи виробництва ретельно стежать за якістю усіх складників, тому в стаканчики з морозивом потрапляють лише справжні та натуральні інгредієнти. Скажемо по-секрету, що такого смачного шоколаду в морозиві, як у пломбірі "Моя Коровиця", ви іще не куштували.

Де можна придбати натуральний пломбір?


Сьогодні торгова марка "Моя Коровиця" представлена у всіх куточках нашої області та в багатьох інших регіонах. Проте зараз команда все ж націлена на тісну співпрацю із буковинськими підприємцями, а отже продукцію цього бренду можна знайти в численних роздрібних магазинах міста, районних центрів та громад.

Якщо ви досі не куштували морозиво цього бренду, то, на жаль, ще не знаєте, який насправді смак повинен бути в пломбіру. Цікаво, чи в магазинах біля вашого будинку є продукція від ТМ "Моя Коровиця"? Шукайте найближчі точки продажу на інстаграм-сторінці бренду: @moya_korovicya
Редактор: Марія Фернюк
19-04-2022, 15:13
Коментарів 0 Переглядів 6 129

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги