Кухня по-українськи: сало, полите шампанським

новини
1 332
0
У Полтаві 23 січня відбулося традиційне свято сала.
Продаж сала відбувався в 14 торгових точках. На святі було представлено понад 1,5 тонни продукту.
Усім бажаючим роздавали сало, яке поливали шампанським. Бажаючих поласувати цим оригінальним блюдом виявилося чимало.
Крім того, відбувся аукціон - продали двох запечених поросят. Купили їх за тисячу гривень кожного. Виручені гроші передали полтавській школі № 39, повідомив kоrrеspоndеnt.net.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують