RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Сьогодні, 22 лютого 2022 року, - унікальна дзеркальна дата — День шести двійок. Комбінація цифр — 22.02.2022 — однаково читається з обох боків і також називається дата-паліндром.



Подібні збіги трапляються дуже рідко. Наприклад, у поточному тисячолітті налічується лише 60 дзеркальних дат, серед яких і 22.02.2022. Нумерологи пов'язують цю дату з кармічними подіями, здатними кардинально змінити долю людини. Цього дня можна проводити ритуали та загадувати бажання, оскільки енергетика дати нестиме зміни та позитивний вектор на майбутнє.

Починаючи з 22 лютого, протягом шести років, один раз на рік ми зіштовхуватимемося зі схожими за значенням дзеркальними датами: 23.02.2023, 24.02.2024, 25.02.2025, 26.02.2026, 27.02.2027.

Астрологи розповіли, чим унікальний такий день, що можна і не можна робити у дзеркальну дату і які ритуали для очищення та отримання достатку можна провести 22 лютого 2022 року.

Дзеркальна дата 22.02.2022: що означає

Нумерологи приписують дзеркальній даті 22.02.22 чарівні, навіть містичні властивості. Крім шести двійок, у даті 22 лютого є ще дві особливості:

дата 22.02.2022 - це друга місячна доба;
22 лютого 2022 року - це вівторок, другий день тижня.

Двійка символізує гармонію, кохання, дружбу, дипломатію. Цього дня можна налагоджувати стосунки, відновлювати перервані зв'язки та проводити час із близькими. Іноді двійка говорить про вибір, постановку оптимальних цілей та завдань. Всесвіт цього дня сприятиме всім вашим планам та намірам. Але якщо вони будуть нести добро, позитив, розвиток і не порушувати кордони інших людей.

Що можна робити під час дзеркальної дати 22.02.2022

Цього дня багатьом справам та починанням супроводжуватиме удача та благословення Всесвіту. У цю дату астрологи рекомендують встати раніше, щоб все встигнути. Також протягом дня фахівці рекомендують:

скласти план на наступний місяць або навіть рік наперед;
визначити цілі, виявити можливі перешкоди та в цілому, описати стратегію дій та розвитку;
приділити увагу собі - сходити до спортзалу, кіно або на спа-процедури;
провести день в атмосфері дружелюбності та порозуміння з близькими людьми;
спробувати налагодити стосунки з тими, з ким давно перебуваєте у сварці чи випадково втратили зв'язок;
загадати бажання у дзеркальну дату 22.02.22 - воно має здійснитися.

Що не можна робити 22.02.2022

Цього дня не можна сваритися, конфліктувати, з'ясовувати стосунки з лайкою та криками, бо у дзеркальну дату ваші слова, емоції та вчинки повертатимуться до вас, і подібно до дзеркала відбиватимуться на вас чи ваших близьких. Також цей день не найкращий для укладення шлюбу, тому що від молодих знадобиться чимало сил і терпіння, щоб його зберегти. Крім того, в цю дзеркальну дату не рекомендується укладати угоди: намагайтеся підписати всі необхідні договори та важливі папери заздалегідь, інакше є ризик все втратити.

Ритуали у дзеркальну дату 22.02.22

22 лютого можна проводити кілька ритуалів. Ми виділили два: позбавлення образ і отримання достатку.

Ритуал на позбавлення від образ:

Запишіть на аркуші паперу всі свої страхи, тривоги, не промовлені образи та болі. Візьміть металеву або фарфорову чашку, в якій ви спалюватимете прописані почуття. Підпаліть листок зі словами: "Свою образу відпускаю, двері в новий світ відчиняю, я вірити обіцяю". Коли листок догорить, попіл опустіть на землю. Після цього, за словами фахівців, ваше життя почне змінюватися на краще, адже Всесвіт сприятиме вашому руху вперед. Необхідно лише залишити у минулому все, що тягнуло вас назад, до негативних емоцій, токсичних людей або прожитих трагічних подій. Повірте в себе і подумки обійміть маленьку дитину в собі. Адже вона все ще сподівається на чудеса.

Ритуал на отримання достатку:

Протягом дня пийте чисту воду і не переїдайте, тому що перенасичення затьмарює розум, хилить у сон і позбавляє енергії. Спрямовуйте свою енергію в позитив і в майбутньому її стане втричі більше.

Щоб закласти насіння достатку на довгий період, 22.02.22 потрібно довіритися Всесвіту, відправити йому запит, а він створить для вас відповідні умови для отримання бажаного результату. Промовте:

"Я закликаю добру енергію достатку. Я вірю в те, що відтепер я сильний і чистий. Я спадкоємець (спадкоємиця) божественного достатку. Дякую мати-Землі за щедрі дари. Дякую Небесному Батькові за достаток. Я трансформую свою свідомість. Відтепер я залучаю лише щастя, здоров'я, багатство та любов! Я з вдячністю приймаю щедрі дари Всесвіту!".

Після цього обов'язково подякуйте Всесвіту за допомогу та чудові події, які незабаром почнуть відбуватися у вашому житті. Вірте у могутність і доброту Всесвіту, і тоді ви неминуче досягнете своєї мрії.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
22-02-2022, 07:16
Коментарів 0 Переглядів 1 792

Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!