Є певні продукти, при вживанні яких автоматично підвищується рівень гемоглобіну.
Про це пише Главред.
Вона розповіла, що при нестачі гемоглобіну в організмі слід вживати червоне м'ясо, субпродукти і продукти, які містять багато вітаміну С ‒ брусницю, квашену капусту, ківі, броколі. Вони, за словами експерта, в категоричній формі допомагають тілу засвоювати залізо.
Дегтяннікова також зазначила, що низький гемоглобін може привести до проблем з щитовидною залозою і жіночими статевими органами, до порушення роботи печінки і загальної детоксикації організму. В результаті у людини зникає бадьорість, починають випадати волосся і ламатися нігті.
"Про дефіцит заліза будуть свідчити тріщини по краях губ, низький тиск і прискорений пульс", — сказала нутриціолог.
До того колега Дегтяннікової, нутриціолог Олена Степанова розповіла про численні корисні властивості мінеральної води. За її словами, такий напій можна і потрібно розділяти ще на кілька категорій.
Наприклад, хлоридні використовуються як стимулятор обміну речовин і допомагають при розладах шлунково-кишкового тракту.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
12-02-2022, 00:16
0
1 249