RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


У четвер, 10 лютого жінки на ім'я Ольга відзначають день ангела.

Ольга – ім'я скандинавського походження, значення якого – "свята, священна".



День ангела Ольги 2022: привітання у віршах

Іменини – пречудове свято,

Привітання, подарунки й квіти,

Цей день нехай подарує тобі натхнення,

Ангел нехай береже тебе від бід.

Оля, дай Бог тобі здоров'я міцного і терпіння,

Щоб завжди добрим був настрій,

Щастя хай мило тобі посміхається,

Життя хай довго-довго продовжується.

***

У Олечки сьогодні іменини,

Це означає – будемо вітати,

Кохання й щастя вічні картини

Нехай доля навчить малювати.

А я тобі бажаю море сміху,

Вагон любові й щастя океан,

У всіх справах удачі та успіху,

Щоб гнучким і струнким завжди був твій стан.

Для Ольги надішлемо привітання!
і від душі побажаєм добра,
удачі, кохання та процвітання,
великого щастя й в родині тепла!

***

У красуні іменини
нема від Олі кращої дівчини!
З Днем ангела тебе вітаю,
великого щастячка бажаю.

***

Вдалих результатів хай доля дарує,
кожен твій день ясне сонце малює,
Ангел несе тобі милую долю,
а ми привітаєм тебе, мила Олю!

Іменини Ольги — смс-привітання на день ангела

В день ангела нашій Олі,
Хай посмішку дарує доля!

***

Хай ангел дасть краси і волю,
З днем іменин вітаєм Олю!

***

Для Олі надішлемо привітання!
Бажаємо здоров’я й процвітання!

***

В День ангела я Олю привітаю,
і радощів та успіхів бажаю!

День ангела Ольги — привітання в прозі з іменинами

Шановна Ольго, вітаю вас з Днем ангела! Бажаю доброї винагороди за всю земну та старанну працю, світлого блага життя та цілеспрямованості до своїх мрій. Нехай близькі та друзі завжди будуть поруч з вами, Олю, нехай кожного дня до вас поспішають радість, натхнення і щастя!

***

Люба Ольга! У кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно він завжди десь близько. Хочу в день твоїх іменин побажати тобі та твоєму ангелові більше сонячних днів!

***

Дорога Олю, вітаю тебе з днем твоїх іменин! Нехай у твоєму житті знайдеться ключ від скрині, в якій заховані виконання твоїх найзаповітніших бажань. І нехай цей ключ сам опиниться у твоїх руках саме тоді, коли це потрібно тобі найбільше.

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч – і у хвилини радості, і у хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Словом, щосекунди! Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме. Я ж допомагатиму йому виконувати цю почесну місію і теж буду поруч з тобою!

Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, щирих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

***

Дорога моя Ольга! Щиро вітаю тебе з красивим святом — Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел-хранитель допомагає тобі летіти, навіть якщо тобі здається, що сил бракує катастрофічно!

***

Дорога Оля! Я щиро вітаю тебе з Днем Ангела і бажаю завжди бути сильною, сміливою, яскравою і креативною! Ти — тезка тієї самої княгині Ольги, а тому я впевнена, що тобі передалася її впевненість, царственність і краса! Поздоровляю зі святом і бажаю завжди залишатися такою ж прекрасною, як ти є!

Як відомо, що Оля — наша головна подруга, захисниця, найкраща дівчина в компанії! Ми щиро і від душі вітаємо тебе з Днем ангела і хочемо сказати, що ти міняєш наше життя кожен день! Немає нікого крутішого від тебе, смішнішого від тебе, сміливішого від тебе і цікавішого! Ти — наша княгиня, шалена імператриця і по життю — цариця! Приймай вітання і завжди будь щаслива! Вітаємо всією нашою компанією з Днем ангела, дорога Ольга!

***

Дорога наша, мила Оленька! Вітаємо тебе зі святом — сьогодні твоя небесна покровителька буде уважно слухати всі-всі твої побажання і неодмінно здійснить всі мрії! Ну, а ми бажаємо тобі доброго здоров’я, щедрої долі та радощів кожен день. Нехай твої домашні ставляться до тебе, як до королеви, а Ангел Хранитель пошле тобі стільки подарунків, скільки ти сама собі побажаєш!

***

Ім’я твоє, Ольга, ясне і світле, і ти така ж ніжна і світла, як і воно! Нехай в життя твоє нагрянуть чудові зміни, щастя, радість, доброта і серцева прихильність до найкращих людей.

***

Нехай життя нашої милої Олі наповниться легкістю і яскравістю! Ми від щирого серця бажаємо їй щастя, здоров’я і всього найкращого!

День ангела Ольги 2022: привітання у листівках







Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Микола Кобилюк
9-02-2022, 21:06
Коментарів 0 Переглядів 34 797

Теги -

Захисник воював на Авдіївському напрямку, у день аварії перебував на ротації

Генерал-полковник Руслан Хомчак обіймав посаду головнокомандувача ЗСУ до Валерія Залужного

Оголошено I рівень небезпечності
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.