RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Астрологічний прогноз на 7 лютого розповість, кому зі знаків варто уникати випадкових знайомств, а кому не потрібно братися за нові справи.

Про те, хто зі знаків зможе досягти матеріальної стабільності на цьому тижні, а кому доведеться на всьому економити, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 7-13 лютого: Левам - інтриги недругів, Дівам - великий куш, Рибам - крадіжка, пише Главред.



Гороскоп на завтра - Овен

Незважаючи на труднощі дня, ви налаштовані оптимістично і з ентузіазмом беретеся за виконання навіть складних завдань. Ваше ділове чуття не підводить, ви ловите будь-яку можливість заробітку. Не варто ділитися вашими планами з оточуючими, критика може збити вас з пантелику, і ви зіб'єтеся з правильного шляху. Любовні пригоди спричинять фінансові втрати.

Гороскоп на завтра - Тілець

У понеділок Тільців можуть наздогнати несподівані повороти в професійній сфері. Вам випаде можливість проявити свої сильні сторони і продемонструвати лідерські якості. Можливо, ваші досягнення зацікавлять впливових людей, які допоможуть просунутися по кар'єрних сходах. Великі покупки будуть вдалими.

Гороскоп на завтра - Близнюки

У першій половині дня непередбачені обставини скоректують ваші плани. Можливо, ви отримаєте звістки про вашу сім'ю або близьких друзів. У цей день не варто приймати важливих рішень, в такій метушні є ризик помилитися. Не виключені невеликі грошові надходження і приємні сюрпризи.

Гороскоп на завтра - Рак

Обставини сьогоднішнього дня не на вашому боці, вони змінюються зі швидкістю світла і вам потрібно тільки пристосовуватися до них. Не виключено, що доведеться скорегувати плани. У другій половині дня можливі непередбачені витрати. Але в справах любовних і творчих починаннях вас буде супроводжувати удача.

Гороскоп на завтра - Лев

У понеділок Левам дуже важливо зберігати спокій в будь-яких ситуаціях і не піддаватися на провокації. Щоб знайти компроміс в спілкуванні, вам необхідно не йти на поводу у емоцій і проявляти терпіння і розсудливість. Любовні авантюри принесуть тільки розчарування, а ось відносини, які почнуться в цей день, швидко приймуть серйозний характер.

Гороскоп на завтра - Діва

У цей день Дівам не варто братися за нові справи, успіх буде малоймовірний, а ось витрати сил колосальні. В особистому житті порадують приємні події і зміни. Успішним буде понеділок і для втілення своїх творчих планів і пошуку прихованих талантів.

Гороскоп на завтра - Терези

Сьогодні Терези можуть виявитися між двох вогнів. Вам доведеться виступити миротворцем в конфлікті і допомогти знайти рішення, яке буде влаштовувати всіх. Щоб досягти успіху в понеділок потрібно діяти швидко і рішуче, не упускаючи вигідні можливості. Сприятливий день для нових знайомств.

Гороскоп на завтра - Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам варто бути гранично обережними з вигідними пропозиціями від партнерів. Не приймайте інформацію на віру, перевіряйте всі факти, щоб уникнути обману і збитків. У цей день потрібно чітко слідувати плану, не змінюючи все в останній момент. В особистих відносинах вам можуть дошкуляти ревнощі і недовіра другої половинки.

Гороскоп на завтра - Стрілець

У першій половині дня ваша продуктивність буде на максимумі, тому всі важливі справи плануйте на ранок. Щасливий збіг обставин допоможе вирішити давню проблему і виявити давніх недоброзичливців. Ваше ділове чуття загострюється, ви зможете вирішити всі грошові питання на свою користь.

Гороскоп на завтра - Козеріг

Не найлегший день для Козерогів, однак, ваша працьовитість і цілеспрямованість дозволять подолати всі труднощі і домогтися кращих результатів. Можуть проявитися проблеми у відносинах з родичами або друзями. Непередбачені витрати можуть "потрясти" ваш бюджет, проте ви зможете швидко надолужити ці втрати в недалекому майбутньому.

Гороскоп на завтра - Водолій


У цей день Водоліям потрібно зменшити оберти і не навантажувати себе зайвою роботою. Не варто посвячувати оточуючих у ваші плани, особливо малознайомих людей. Ця інформація ожжет бути використана проти вас. Зате з рідними людьми можна поговорити по душах і розраховувати на їх підтримку.

Гороскоп на завтра - Риби

Сьогодні Рибам варто прислухатися до підказок своєї інтуїції, а ось поради оточуючих можуть зіграти з вами злий жарт. Будуть вдалими поїздки, вони принесуть масу нових емоцій і вражень. Ваші багата уява і фантазія зможуть привести до успіху, головне ретельно продумувати кожен крок. У цей день варто уникати випадкових знайомств.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
7-02-2022, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 175


Чернівціобленерго" оприлюднив години заживлення груп споживачів
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
Чого чекати від вуйка Сема? Блог Ярослава Волощука
Кілька днів тому відбулися довгоочікувані перші телевізійні дебати між діючим та екс – президентом США Байденом та Трампом.
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.