Приготувати улюблену запечену картоплю до вечері всього за 10 хв – реально. І для цього навіть не доведеться розігрівати духовку.
Існує набагато простіша альтернатива, передає РадіоТрек.
Рецептом запеченої картоплі у мікрохвильовці поділилася фудблогерка bird_nadin.
Інгредієнти:
картопля
твердий сир
вершкове масло
спеції
Приготування:
Картоплю треба добре помити і покласти у пакет для запікання або ж замотати у харчову плівку. За допомогою зубочистки робимо декілька проколів і відправляємо бульбу у мікрохвильовку.
Достатньо буде прогріти її 10 хв, але якщо потужність більше 850, вистачить і 8 хв.
Дістаємо картоплю і розрізаємо навпіл, кладемо зверху вершкове масло й засипаємо сиром.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
5-02-2022, 01:20
0
4 276