RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Новорічно-різдвяні свята вже підійшли до завершення, а це означає, що нашому організмові потрібне перезавантаження. Так-так, після такого відпочинку треба ще місяць відновлюватися. А де це можна зробити краще, ніж у сауні? Приємна атмосфера, абсолютне розслаблення, масаж, SPA-процедури та абстрагування від буденності – те, що чекає кожного у лазнях чи у відпочинкових комплексах із банями. А найголовніше – такі ритуали мають оздоровлювальний характер. Тож похід у сауну не лише приємний, а й корисний. Де можна добряче попаритися, відновитися і гарно провести час із друзями у Чернівецькій області – у матеріалі.



Садогурська лазня


м. Чернівці,
вул. Ярослава Мудрого, 196 (р-н Садгора)
+38 099 634 14 00

чт – 16.00-22.00,
пт – 17.00-21.00,
Жіночий день:
Сб – 15.00-22.00
Нд – 10.00-21.00


Садогурська лазня зберегла в собі кращі традиції банних процедур – релакс та оздоровлення. Якщо ви бажаєте добряче попаритися та відпочити від буденних справ, тоді вам однозначно до нас!

Не горами одними! Де можна гарно відпочити у сауні в Чернівецькій області?*


Наші послуги:

Хамам


Пропонуємо завітати до традиційної турецької лазні – східного хамаму. Особливий клімат з оптимальною температурою та вологістю дозволяє вивести шлаки й токсини з організму й наситити шкіру, волосся, дихальні шляхи, травну систему, м’язи, суглоби перед випробуваннями сучасного темпу життя.

Суха парна


Надзвичайним надбанням слов’янських народів є парильні. Руську парну називають еколазнею, адже приміщення виконане з дерева. Особливі дубові віники також давно асоціюються із цим видом лазні та є її незамінним атрибутом.

Також до ваших послуг:


- Басейн, розміром 3х4 м, з холодною водою, обладнаний найсучаснішою очисною системою
- Роздягальні
- Душові
- Масаж
- Пивний бар.

Вартість вхідного квитка:


Дорослий – 160 грн
Дитячий (до 10 років) – 120 грн.


SPA та оздоровлення у котеджному комплексі "Карпати Мигово"


Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Мигове, вул. Буковинська, 178
+38 066 887 3000
+38 096 887 3000
Instagram: krmigovo
karpaty-migovo.com.ua


Котеджний комплекс "Карпати Мигово" – ідеальне місце для зимового відпочинку в Карпатах зі SPA процедурами. Басейн, хамам, джакузі європейського рівня, оснащені сучасними гідромасажними установками змусять забути вас про всі проблеми і клопоти, відновитися й оздоровитися. Крім того, ви можете зупинитися у комфортних котеджних номерах комплексу.



Наші послуги:

Басейн


11-метровий критий басейн з панорамним видом ідеально підійде і для дітей, і для дорослих. Басейн наповнений водою, яка постійно циркулює і очищується інфрачервоними фільтрами. Дизайнерське підсвічування і інтер’єр створюють розслаблюючу і комфортну атмосферу для відпочинку.

Джакузі в СПА зоні


Відволіктися від повсякденної метушні ви можете у джакузі під відкритим небом на 5 місць. М’який масаж водяних вихрів і дивовижний краєвид гір дозволять вам відчути розкіш задоволення і душевну рівновагу.

Чан


Гуцульський чан – це великий казан на вогні під відкритим небом, наповнений водою з настоями з карпатських трав, які прекрасно очищують шкіру, заспокоюють і розслаблюють весь організм, нормалізують роботу всіх органів і надовго насичують бадьорістю та енергією.
Температура води в чані від 40 до 60 ⁰С. Користуватися ним можна весь рік, але справжні поціновувачі рекомендують занурюватися у чан саме взимку, коли температура повітря нижче нуля, а на голову падає сніг.

Карпатська Купіль на дровах


Карпатська Купіль на дровах – абсолютний релакс у серці Карпат, який сприяє фізичному і психологічному розслабленню. Карпатська купіль на дровах – це велике джакузі під відкритим небом посеред лісу, в якому ви зможете не лише насолодитися водними процедурами, але й неймовірними краєвидами.
Наша Купіль – це не тільки приємно, але й корисно. Джакузі має безліч позитивних властивостей – розслаблює, тонізує та навіть покращує кровообіг.
Температура води в Купелі від 30 до 400 С. До ваших послуг поряд є гостьовий будиночок. Рушники та тапочки входять у вартість користування. Купіль функціонує цілий рік.

Сауна на компанію


Наша сауна на компанію зроблена з дикої липи. Тут Ви зможете оздоровити своє тіло, отримати величезний заряд енергії та відпочити від міської метушні. Вона розрахована на 6-8 осіб та оснащена усім необхідним: стіл за яким ви зможете посмакувати карпатським чаєм, камін, фіто-ліжко та прохолодний басейн, який сприяє відновленню температури тіла та загартовує організм. Що тут ще добавити, це надзвичайне поєднання приємного відпочинку в Карпатах з корисним!

Хамам


Турецька лазня хамам має надзвичайно цілющий вплив не тільки на тіло, але й на душу людини. Та за насолодою не обов’язково їхати на Схід. Достатньо побувати в котеджному комплексі "Карпати Мигово".

Температура в приміщенні хамаму, як правило, не перевищує 60 градусів. Такий режим цілком лояльний навіть для ослабленого організму. Ось чому східний хамам можуть відвідувати люди, які мають протипоказання до інших видів парних процедур.

Масаж


Різні види масажу, які ми пропонуємо у комплексі "Карпати Мигово", допоможуть розслабитися і заспокоїтися, уникнути захворювань, пов'язаних зі стресом, зняти болі, напругу в м'язах, посилити функції імунної системи, відновити сили.
Перед масажем рекомендується відвідати спа-сауну або парну, щоб розігріти шкіру, підготувавши її тим самим до масажу.

Фітобар


Фітобар – це місце, де після спортивних, оздоровчих і косметологічних процедур вам запропонують трав'яні чаї, кисневі коктейлі, свіжовичавлені соки.

Сауна "Прага"


с. Мамаївці, вул. Т. Шевченка, 214-К
Т. 095 483 71 67
Instagram: kompleks_prague
Працюємо цілодобово


Поки гірськолижні курорти перенасичені відвідувачами, а котеджі в горах заброньовані на місяць наперед, любителі спокійного нетривалого відпочинку мають змогу гарно провести час у саунах, попит на які особливо відчутним стане по завершенню всіх свят. Добре попаритися, розслабитися та абстрагуватися від буденного життя можна недалеко від Чернівців у сауні "Прага". Ніяких незнайомих людей та контакту з ними, тиха та невимушена атмосфера і, безперечно, охайність і чистота – те, чим вражає відвідувачів цей комплекс. А найбільше приваблює усіх те, що тут можна не лише попаритися та релаксувати у басейні та джакузі, а й подарувати тілу приємний масаж.





Особливі емоції, насолоду та спокій дарує відвідування традиційного турецького хамаму. Це чудовий варіант сауни для тих, хто не любить надто високі температури та хоче, окрім розслаблення та відпочинку, оздоровитися та нормалізувати свій внутрішній стан. До речі, тепер у "Празі" можна поєднати відвідування хамаму з ароматерапією (наразі доступним є ефірні олії хвої та лаванди). А цікавий дизайн парної та можливість після неї відвідати басейн, джакузі чи контрастний душ та зробити гідромасаж чи масаж шиї, ніби і справді, переносить гостей сауни в Стамбул.

Загалом до розпорядження гостей:


• Хамам
• Фінська сауна (на 8 осіб)
• 10-метровий басейн із підігрівом
• Зона водної релаксації з джакузі
• Масаж шиї
• Антицелюлітний контрастиний душ
• Гідромасаж

І найголовніше – про харчування хвилюватися не варто. Відвідувачі сауни можуть замовити будь-яку позицію із меню ресторану "Прага", тож перетворювати підготовку до відпочинку в організацію банкету зовсім не потрібно.

Ви хочете відпочити та розслабитися? Бронюйте сауну на найближчі вихідні та діставайте купальник, а про все інше подбає адміністрація "Праги".
Редактор: Марія Фернюк
8-02-2022, 11:00
Коментарів 0 Переглядів 4 782

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.