RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Є на світі чоловіки, про яких сміливо говорять: вони — ідеальні. Поруч з ними жінки відчувають себе по-справжньому щасливими, адже можна і сміятися, і плакати, знаючи, що ніхто не засудить. Але, як показує практика, зустріти принца на білому коні в реальному житті досить важко. Тому сьогодні дами не поспішають вступати в шлюб, побоюючись за власне майбутнє, інформує Ukr.Media.

Попри це, астрологи стверджують: поведінку будь-якого чоловіка у відносинах можна спрогнозувати. Достатньо лише знати особливості знака Зодіаку, під яким він народився. Так, спираючись на статистику, фахівці склали рейтинг чоловіків-партнерів від найкращого до найгіршого.

Скорпіон

За п'ятибальною шкалою цьому чоловікові можна сміливо поставити найвищу оцінку. Він не тільки привабливий і харизматичний, але й дуже розумний. Попри біса привабливу зовнішність, партнерці Скорпіона не варто мучитися від ревнощів: цей чоловік — один з небагатьох, хто завжди вірний своїй обраниці і готовий заради неї на справжні подвиги.

Близнюки

Представник цього знака Зодіаку — галантний і щедрий кавалер. Він — справжній лицар, який точно знає, як ощасливити свою другу половинку. Астрологи радять жінкам: зробіть все можливе і неможливе, щоб закохати в себе Близнюка, тому що він буде не тільки прекрасним чоловіком, але і ідеальним батьком для діточок. Не бійтеся: цей чоловік не розчарує вас і виконає всі свої обіцянки.

Терези

Якщо поруч з жінкою партнер-Терези, її можна сміливо привітати: вона знайшла того самого принца. Він турботливий, уважний, уникає конфліктів і готовий ризикнути всім, що має, заради щастя і благополуччя сім'ї. Бережіть такого чоловіка, адже бажаючих завоювати його серце буде чимало.

Овен

Представник цього знака Зодіаку спочатку може здатися владною і надто закритою людиною. Однак це лише перше враження. Насправді Овен звик тримати все під контролем і просто не може дозволити собі розслабитися. Але якщо ви дасте шанс цьому кавалеру, то незабаром з подивом помітите: він — один з найбільш ніжних, романтичних і відкритих чоловіків.

Рак

Чесний, добрий і відповідальний — саме так можна охарактеризувати партнера, народженого під знаком Рака. Цей чоловік ніколи не образить обраницю і завжди буде прислухатися до її думки. Рак — щедрий, безкорисливий, вдумливий і дуже люблячий чоловік. Головна його особливість — він ніколи не скупитися на компліменти і приємні сюрпризи, що не може не радувати його партнерку.

Лев

Пристрасний, розкутий і, водночас, ніжний чоловік-Лев подарує обраниці справжні емоції. Можливо, спочатку всепоглинаюча палкість злякає його партнерку. Однак така поведінка лише наслідок того, що Лев дійсно закоханий. А в цьому стані він готовий на будь-які подвиги.

Водолій


Представник цього знака — хитре створення. Він дотепний і привабливий, проте деякі особливості в його поведінці можуть налякати оточуючих. Але якщо ви без розуму від ексцентричних і непередбачуваних чоловіків, то, майже напевно, будете щасливі з Водолієм. Як би там не було, не варто забувати: цей чоловік дуже схильний до змін настрою, внаслідок чого нерідко буває вітряним.

Стрілець

Цього чоловіка астрологи характеризують, як найбільш пасивного. Він занадто нерішучий, через що практично завжди залишається без пари. Зробити перший крок для Стрільця — щось з області фантастики. Найчастіше, і спілкування з ними оточуючим дається нелегко. Однак якщо ця людина вам дійсно цікава, доведеться докласти зусиль, щоб домогтися від нього взаємності.

Козоріг

Чоловік, народжений під цим знаком, сам не знає, чого хоче від життя. Він упертий і рішучий, проте рідко точно розуміє, навіщо вчинив так чи інакше. Козеріг забагато чого вимагає від оточуючих, в той час, як сам не готовий витрачати життєву енергію на іншу людину. Щоб виправдати очікування такого партнера, вам допоможе хіба що удача. Якщо хочете завоювати серце цього чоловіка, приготуйтеся весь час терпіти неймовірний тиск.

Діва

Моторошний ревнивець, скандаліст і сперечальник — це той самий чоловік-Діва. У відносинах ця людина не терпить панібратства, бажаючи, щоб друга половинка цілком і повністю йому підпорядковувалася. По суті, це той тип чоловіків, які день і ніч контролюють другу половинку, не даючи вільно зітхнути. Астрологи запевняють: змінити таку людину точно не вийде. Однак якщо ви дійсно його любите, будьте готові піти на великі жертви заради таких відносин.

Телець

Зобов'язання і відповідальність — про існування цих понять чоловік-Телець навіть не здогадується. Він неймовірно егоїстичний і рідко ставить відносини з обраницею на перший план. Головне для нього — успішна кар'єра і особиста задоволеність. Такий партнер навряд чи буде докладати сили, щоб створити сім'ю і зберегти шлюб. В оточенні його звуть не інакше як безнадійним холостяком. Але, здається, він цьому тільки радий.

Риби

Сильний, але ранимий, відповідальний, але нерішучий, жорсткий, але сентиментальний — все це чоловік-Риби. Витканий суцільно з протиріч представник цього знака рідко знаходить сімейне щастя, хоча щиро того бажає. Він схильний до конфліктів і моторошно ревнивий, чого не зможе довго терпіти жодна його обраниця. Можливо, коли-небудь він полюбить по-справжньому і буде готовий приборкати власну нестриманість. Однак станеться це чи ні — не знає ніхто.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
24-01-2022, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 1 608

Теги -


Викрили злочинну організацію, до якої входили відомі підприємці з Чернівців та службові особи
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.