RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Хочете жити довго? Тоді подбайте про своє харчування: від нашого раціону безпосередньо залежить ризик розвитку захворювань, які призводять до ранньої смерті — діабету, раку, інсульту, хвороб серця. Намагайтеся частіше їсти продукти з нашої добірки, а ще займайтеся спортом (хоча б пів години на день) і намагайтеся контролювати стрес.

І ваші шанси зустріти сотий день народження істотно підвищаться, інформує Ukr.Media.



Продукти, які багаті на білок

Яйця, м'ясо, горіхи, молочні продукти — усе це має бути на вашому столі щодня, якщо ви маєте намір жити довго. Білок необхідний нашому організму для самовідновлення — нехай ви будете отримувати його у достатній кількості!

Цибуля

У цибулі багато вітаміну С, який допомагає зміцнити імунітет, а також інших корисних речовин, які допомагають стабілізувати рівень цукру у крові і навіть знизити ризик розвитку раку.

Кава

Дві-три чашки кави на день допомагають знизити ризик розвитку інсульту, депресії, хвороби Паркінсона і багатьох інших захворювань, що впливають на тривалість життя. Найголовніше — не перевищувати рекомендовану дозу, намагатися пити напій до 16 години і не додавати до кави цукор, вершки і особливо солодкі сиропи.

Яблука

Пектин, на який багаті ці фрукти, здатен знижувати рівень "поганого" холестерину ЛПНЩ, що уражає стінки судин і підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. А ще пектин прискорює спалювання жиру і допомагає тримати вагу під контролем, що також є дуже важливим для нашого здоров'я.

Сочевиця

З усіх бобових сочевиця містить найбільше білка, клітковини, а також у ній найменше жирів. А її низький глікемічний індекс допомагає підтримувати здоровий рівень глюкози у крові, що також є дуже важливим для підтримання здоров'я і продовження життя.

Мигдаль

Ці горіхи покращують вагу і кров'яний тиск, рівень ліпідів і глюкози, а також пам'ять. А у якості перекусу мигдаль допомагає нам зберігати відчуття ситості і підтримувати гарну фігуру та здорову вагу.

Фініки

У сухофруктів досі зберігається незаслужено погана репутація через високу калорійність і вміст цукру. Тим часом, фініки багаті на кальцій і магній, які є життєво важливими для здоров'я кісток, а також вони містять антиоксидант лютеїн-зеаксантин, який покращує здоров'я очей у людей з ризиком дегенерації жовтої плями і катаракти.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
18-01-2022, 00:16
Коментарів 0 Переглядів 3 007

Теги - продукти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.