RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Кожен з нас володіє унікальним набором якостей і є самодостатньою особистістю. Але якщо заглибитися, то завжди можна знайти моменти, які хотілося б поліпшити.

Можна ходити на різні курси, займатися самопізнанням, багато подорожувати. Однак оптимальним варіантом є зустріч з людиною, яка ідеально доповнює вас. Подібне партнерство дуже швидко починає приносити конкретні плоди, інформує Ukr.Media.



Овен-Терези


Зв'язка цих кардинальних знаків може принести обом максимум вигоди. Овен символізує собою рішучу дію, прояв потужної енергії. Однак природна впертість і нетерплячість знака часто призводять до конфліктів з оточуючими. Щоб цього уникнути, необхідно довго вчитися дипломатії, красі гармонійних взаємин. Але краще, коли людину буде направляти партнер-Терези.

Цей представник повітряної стихії вміє розпоряджатися енергією так, що вона приносить благо всім оточуючим. Вони легко встановлюють потрібні контакти, приймають правильні рішення. Терезам необхідна лише сила і цілеспрямованість Овна, щоб домогтися колосальних результатів. Тому цим знакам рекомендується діяти разом.

Телець-Скорпіон


Обидва знаки є провідниками матеріальних і духовних цінностей в життя людини. Вони відповідають за всі види ресурсів, контролюють грошові потоки, є власниками по натурі. Однак у них є істотна відмінність: Телець вважається головним консерватором Зодіаку і не любить виходити із зони комфорту. І це заважає представнику знака домагатися грандіозних результатів.

Скорпіон же, навпаки, відрізняється своєю амбітністю, сміливістю і готовністю виходити за рамки. Представнику водної стихії не вистачає лише надійного партнера, здатного втілити всі ідеї в реальність. Поєднання особистих якостей цих знаків буде дивним чином сприяти трансформації честолюбної енергії в матеріальні речі. Вони гармонійно доповнюють один одного, і допомагають повною мірою задовольнити потреби кожного окремо.

Близнята-Стрілець


Великі інтелектуали Зодіаку. Обидва все життя займаються накопиченням знань, знаходяться в пошуку істин. Близнята чудово поводяться з інформацією, вміло збирають і аналізують її. Для цього вони встановлюють мільйон контактів з корисними людьми, отримують доступ в самі закриття кабінети. Однак сприйнятливим хлопцям не вистачає розбірливості, вміння концентруватися на головній меті. Їх увага постійно розпорошується по дрібницях.

Стрілець же, навпаки, вміє тримати в розумі єдину мету, прагматично домагаючись її в житті. Людина відрізняється глобальним світоглядом, здатністю перетворювати особистий досвід в корисні артефакти для суспільства. Представник вогняної стихії може значно полегшити життя Близнят, направивши їх зусилля і вишукування в потрібну сторону. Близнята, своєю чергою, можуть прискорити будь-яке починання Стрільців. Вони блискавично поширюють інформацію, проводять високі ідеї партнера в широкі маси.

Рак-Козеріг


Обидва знаки є прикладом того, як потрібно раціонально використовувати свій час. Тільки Рак всю увагу направляє на сім'ю, а Козеріг — на кар'єрні досягнення. Однак і в першому випадку, і в другому — це виконання зобов'язань перед суспільством. Вірний Козеріг ідеально доповнює емоційного Рака, надаючи тому можливість піклуватися про інше і впорядковувати власне особисте життя. Рак же дає йому надійний тил, постійне джерело енергії. Він підживлює Козерога, робить людину більш гнучкою і дипломатичною. У цій зв'язці можна побачити ідеальний баланс честолюбного розуму і чуттєвого серця.

Лев-Водолій

Обидві людини не уявляють свого життя без суспільства. Лев знаходить в ньому визнання своїх заслуг, увагу захопленої публіки. Він потребує самовираження, відчуває потребу впливати на інших людей. Водоліям же подобається створювати щось нове разом з однодумцями, нестримно творити. Їм не вистачає лише постійного джерела енергії, а також почуття відповідальності. Представники цих знаків можуть гармонійно доповнити один одного, навчитися новому. Водолії в цьому тандемі отримають надійний тил, підтримку, сили. Леви ж навчаться взаємодіяти з іншими більш дипломатично, навчаться поважати чужу свободу, зможуть повною мірою реалізувати свої таланти. Їх союз здатний привести до якісних перетворень навколишнього світу.

Діва-Риби

Практичним і раціональним Дівам часто не вистачає легкості, деякої частки божевілля в житті. Вони занадто відповідально підходять до всього, стають надто серйозними. А ось мрійливим Рибам безумовно не вистачає прагматичності. Хлопці занадто часто занурюються в мрії, тікають від сьогодення. Їм подобається бути безвідповідальними, вільними від будь-яких зобов'язань. Для нормального життя їм потрібен хтось, хто поверне їх на Землю, навчить втілювати фантазії в реальність. На таку роль ідеально підходить Діва. Представник земної стихії швидко систематизує життя Риб, приведе його в порядок. Красиві теорії і геніальні ідеї отримають можливість матеріалізуватися в житті. Це принесе благо не тільки обом, але і всьому суспільству в цілому.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
4-01-2022, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 347

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.