RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Багато людей люблять психологічні тести. Хтось зупиняється на них, щоби більше дізнатися про себе, а дехто - просто розважитися.

Цей тест може відкриє ваші приховані побажання щодо нового року, пише ТСН.



Подивіться на малюнок. Виберіть одне дерево для свого саду. Будьте уважні, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу.


Подивіться на малюнок. Виберіть одне дерево для свого саду



А тепер дізнайтеся про результати

Дуб


Гайімовірніше, ви з тих людей, яким завжди здається, що стакан наполовину повний. Для вас життя – це величезна пригода.

У новому році на вас чекають приємні та знаменні події, тому що ви відкриті до нових вражень і готові до змін. Вам не доведеться відчувати себе скованим або обмеженим обставинами. Ви сповнені пристрасті до нових досягнень, і кожне з них піднесе ще один приємний сюрприз.

Модрина

Можливо, незалежність – це те, що визначає вас. Немає обмежень, які можуть стати на заваді вибору власного шляху.

Ваші художні здібності, швидше за все, призведуть до збільшення вашого доходу у 2022 році. Вам не потрібно навіть старатися, щоб досягти успіху в роботі: все, що потрібно зробити, це залишатися відданим своїм принципам і думкам, і ви отримаєте те, чого так давно хотіли.

Клен

Можливо, ви чутлива людина. Ви витрачаєте набагато більше часу, ніж інші люди, думаючи про себе і навколишній світ.

У новому році у вашому житті з’явиться людина, з якою ви побудуєте гармонійні романтичні стосунки. Навіть якщо ви самодостатня людина і рідко відчуваєте нудьгу, ваше життя стане яскравішим і пригоднішим.

Вільха

Напевно, ви дуже практична і врівноважена людина. З вами дуже комфортно та надійно.

Навіть якщо ви від природи сильна особистість, іноді вам не подобається, коли люди бачать у вас чутливу людину. Ось чому можуть виникнути проблеми з побудовою стосунків з протилежною статтю. Однак у новому році настають хороші часи. Ви зустрінете людину, яка зможе оцінити вашу доброту і не намагатиметься цим скористатися.

Мирт

Ви впевнена в собі людина. У вашому житті все під контролем, ви ніколи не сподіваєтеся на удачу і покладаєтесь виключно на власні вміння.

Ті, хто обрав це дерево на малюнку, ніколи нічого не відкладають, і відчувають задоволення лише після успішного завершення справи. Навколишні відчувають, що ви сильні, і це їм дуже подобаєтеся. Завдяки вашій наполегливості та відповідальності у новому році на вас чекає підвищення, що після всіх ваших зусиль є логічним результатом.

Слива

Найімовірніше, ви миролюбна і розсудлива людина. Ви любите проводити час зі своїми друзями, але вам також подобається бути на самоті.

Іноді ви потребуєте усамітнення, щоб подумати про сенс життя і трохи відпочити від зовнішнього світу. І навіть якщо вам потрібен свій особистий простір, на вас чекає дуже важлива подія - зустріч із людиною, якій ви відкриєте свою душу. І це не буде помилкою.

Липа

Найімовірніше, люди, яким подобаються липи, впевнені та аналітичні. На них можна покластися.

Ваша чуйність завжди допомагає зрозуміти, що насправді важливо в житті.

Люди, які не такі проникливі й уважні, як ви, напевно підштовхнуть до вас ту особистість, яку ви дійсно оціните - із витонченим почуттям стилю, як у вас. Для цієї людини культура відіграватиме дуже велику роль.

Каштан

Напевно, інші думають, що ви мрійник і романтична людина. Ви не хочете сприймати речі раціонально.

Найголовніше те, що говорять вам органи чуття. Коли ви перестаєте спілкуватися з людьми, які не думають, що почуття важливі і покладаються лише на свій розум, ви наближаєтеся до моменту, коли зустрінете когось особливого. У цієї людини також є мрії, і вона не буде обмежувати ваш спосіб вираження емоцій та почуттів.

Верба

Ви екстраверт. Любите ризикувати та брати на себе відповідальність в обмін на цікаву роботу.

Ті. хто обирає в цьому тесті-прогнозі на малюнку саме вербу, втомилися від рутини. Ви чекаєте на шанс зіграти велику роль у деяких подіях. Завдяки тому, наскільки ви активні, настають зміни, що допоможуть вам зайняти провідну роль. Момент довгоочікуваної слави вже близько.

Що означає ваш вибір:

Вибране дерево на малюнку показує, як людина ставиться до себе і які зміни, на її думку, необхідні у її житті.

Вибір також може описати приховану частину вашої особистості, ту, про яку ви не знаєте, але знають інші люди.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
1-01-2022, 00:35
Коментарів 0 Переглядів 11 520

Теги -

Хлопці вийшли зі спеціалізованого навчального закладу і досі не повернулися

Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.