RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Астрологічний прогноз на 1 січня 2022 розповість, кому зі знаків варто утриматися від покупок, а кому бути обережними з новими знайомствами.

Про те, кому в перший тиждень нового року пощастить зміцнити матеріальне становище, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам - ризик, Стрільцям - вдала знахідка , пише Главвред.



У перший день нового року Овнам необхідно відкрити серце доброті і позитиву. Удача посміхнеться тим, хто не відмовить у проханні родичам або близьким друзям. Оптимістичний настрій сьогодні "запрограмує" вас на успіх і нові звершення, тому – не час сумувати!

Гороскоп на завтра - Тілець
Сприятливий день для Тільців. Планети і зірки в повній гармонії і це допоможе вам з легкістю знайти вихід навіть з найбільш скрутних ситуацій і вирішити важливе питання. В особистому житті можливі неприємні потрясіння, не виключено, що відкриється любовний трикутник.

Гороскоп на завтра - Близнюки
У цей день Близнюкам слід бути гранично щирими з оточуючими. Брехня і удавання можуть зіграти вам погану службу в майбутньому, ви можете втратити прихильність фортуни. У суботу також варто також утриматися від покупок, вони виявляться невдалими.

Гороскоп на завтра - Рак
Для представниць прекрасної статі цей день буде вдалим в коханні. Ви в центрі уваги і ваша життєва енергія притягує в життя нові цікаві знайомства. Чоловікам слід сфокусуватися на виконанні важливих завдань. Можна порадувати себе приємними покупками.

Гороскоп на завтра - Лев
Перший день року слід провести в сімейному колі. Думайте про хороше і наповнюйтеся позитивом. Не забувайте, що добрі справи повертаються сторицею. У цей день варто утриматися від вживання спиртного і уникати тривог і хвилювань, які можуть закінчитися нервовим зривом.

Гороскоп на завтра - Діва
У суботу Діви можуть відчути бажання змін. Хороший день для самоаналізу, важливо задуматися над досконалими помилками і витягти з них цінні уроки. Будьте уважні до кожної дрібниці, можливо, в них таяться підказки долі. У другій половині дня ваші плани можуть різко змінитися.

Гороскоп на завтра - Терези
Терезам необхідно з обережністю ставитися до нових знайомств. Не виключено виникнення конфліктних ситуацій з непередбачуваними наслідками. Варто приділити більше уваги питанням кар'єри або задуматися, в якій сфері ви б хотіли досягти максимальних результатів.

Гороскоп на завтра - Скорпіон
Перший день року-енергетично потужна доба і в цей період можна досягти успіху з першої спроби, докладаючи мінімум зусиль. Для того, щоб зловити удачу за хвіст Скорпіонам слід подбати про свій зовнішній вигляд – нові знайомства, які можуть перерости в романтичні відносини не за горами.

Гороскоп на завтра - Стрілець
Вельми неоднозначний день для Стрільців. Не виключені складності у відносинах з друзями і своєю другою половинкою. Їх вчинки можуть сильно розчарувати. Однак зірки попереджають, що піддавшись негативним думкам, ви можете залучити в життя неприємні події. Прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу, він допоможе вибрати правильний шлях.

Гороскоп на завтра - Козеріг
Хороший день для нових починань. Вам буде супроводжувати удача в будь-яких справах і професійної діяльності. Хороший день для покупок. Ви можете порадувати приємними сюрпризами своїх близьких людей. Приділіть значення своїй зовнішності, це допоможе залучити удачу.


Гороскоп на завтра - Водолій
Зірки надають Водоліям реалізувати свої плани і втілити в життя задумане. Не виключено, що вам доведеться займатися особистими проблемами. Однак не варто звалювати на свої плечі кілька справ одночасно – результат вас не порадує, а ось наробити помилок можна запросто.

Гороскоп на завтра - Риби
Перший день 2022 року для Риб буде насиченим приємними моментами і цікавими подіями. Ви зможете домогтися успіху, якщо будете реально оцінювати свої можливості. Не варто звалювати на свої плечі непосильну ношу - це загрожує втратою авторитету в очах оточуючих. Приділіть увагу своїм близьким, проведіть вечір в сімейному колі.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
1-01-2022, 00:02
Коментарів 0 Переглядів 11 128

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.