RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ви активно користуєтеся гаджетами? Щодня вам потрібно бути на зв’язку та у мережі? Завтра онлайн-лекція, сьогодні робоча зустріч в zoom, а ввечері маєте зробити звіт і надіслати на e-mail шефові? То, мабуть, вам не із чуток відомо, як важливо, щоб смартфони, планшети та ноутбуки були максимально швидкісними, не підвисали та на 100% справлялися із завданнями, які ви перед ними ставите. Звичайно, якщо у вас новенький дорогий гаджет, то перші декілька місяців він працюватиме досконало. Однак з часом його продуктивність зменшуватиметься, може послабитися батарея, розбитися захисне скло чи дисплей, подряпатися корпус, сісти динамік тощо. Так, це не критичні проблеми, їх легко і оперативно усунуть кваліфіковані інженери. Та де їх шукати, коли ризики потрапити на шахраїв високі? Відповідь одна – лише в авторизованому сервісному центрі, яким є "Квант Сервіс". Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.



"Квант Сервіс" – авторизований сервісний центр, що займається діагностикою та ремонтом комп’ютерної і цифрової техніки. Уже кілька років він є одним із лідерів на чернівецькому ринку, адже інженери "Квант Сервісу" працюють якісно, оперативно та чесно. Головною його рушійною силою та двигуном є команда професіоналів із чималим досвідом роботи, яким під силу справитися навіть зі, здавалося б, не вирішуваними проблемами. І саме злагоджена, наполеглива та правильно організована робота привели цього року "Квант Сервіс" до перемоги на регіональному конкурсі "Народний бренд 2021", де нагадаємо, лауреатів обирали люди своїми голосами. Тож виходить, що цей сервісний центр виправдав довіру всіх, хто до них звертається, і за це заслужено отримав відзнаку.



Що і як ремонтують у "Квант Сервісі"


Висне смартфон? Залили кавою ноутбук? Принтер жує папір? Риплять колонки? У "Квант Сервісі" усе виправлять. Адже тут можуть здійснити ремонт чи не всієї сучасної цифрової та комп’ютерної техніки. Так, її видів дуже багато і всі механізми різні, але компетенцій інженерів вистачить, щоб знайти причини поломки та швидко усунути їх. На сьогодні "Квант Сервіс" ремонтує ноутбуки, планшети, смартфони, системні блоки, техніку Apple, монітори, телевізори, упси, ігрові приставки, героскутери, колонки та принтери таких марок: ACER, ASUS, ASSISTANT, Apple, 3Q, DELL, DOOGEE, HP, HITACHI, HTS, HUAWEI, MICROSOFT, NIKON, SAMSUNG, SIEMENS, FUJITSU, CANON, ERGO, BRAVIS, NOKIA, XIAOMI

До того ж, у "Квант Сервісі" можуть налаштувати ваші новенькі гаджети та здійснити їхню чистку.

А якщо ваш фотоапарат потребує професійного ремонту, то "Квант Сервіс", який є офіційним представником CANON, CASIO, NIKON/NIKKOR, SIGMA та SONY у Чернівцях, може відправити його до сервісних центрів Києва.



Не лише надійний ремонт, а і якісна техніка!


Хто хоча б раз бував у "Квант Сервісі", той знає, що ремонт та точна діагностика – це не всі послуги сервісного центру. Тут також завжди можна придбати нові або вживані ноутбуки та смартфони. А у випадку несправності вашого гаджета, на час його ремонту запропонують техніку на заміну. Правда круто? Так було донедавна. А тепер уже, окрім комп’ютерних чи цифрових пристроїв, у "Квант Сервісі" можна придбати і побутову техніку, яку власники привозять із Європи. Прилади теж доступні як і в новому, так і у вживаному стані. Однак справність і тих, й інших – відмінна. Сучасні чайники, мікрохвильовки, пральні машини, пилососи, праски та інші потрібні девайси чекають на свої майбутніх власників у сервісному центрі.



Чому ж варто звернутися в "Квант Сервіс"?


Дійсно вагомих переваг "Квант Сервіс" має безліч, перелічити всі, мабуть, не вдасться, однак на деяких варто наголосити.

По-перше, у цьому сервісному центрі працюють круті інженери, які отримують задоволення від своєї роботи. Точна діагностика, професійна консультація та погодження етапів ремонту – обов’язкові моменти співпраці з клієнтом.

По-друге, жодних підробок. "Квант Сервіс" дорожить своєю репутацією, тому в роботі майстри використовують лише оригінальні запчастини, а всі процес виконують на сучасному обладнанні.

По-третє, гарантійне зобов’язання. Віддаючи пристрої їхнім власникам, адміністрація сервісного центру видає гарантію на виконану роботу – від трьох до шести місяців.

По-четверте, бонуси та знижки. На постійній основі у "Квант Сервісі" діють знижки для учасників АТО, пенсіонерів та студентів.

По-п’яте, тут виконують БЕЗКОШТОВНУ якісну діагностику вашого пристрою, і триває вона усього один-два дні.



Думаємо, ви переконалися, що "Квант Сервіс" заслуговує бути вашим другом. Тож запам’ятайте, де розташований цей сервісний центр: м. Чернівці, вул. Лесі Українки, 17

Т.: 095 684 00 34, 099 684 00 34

Instagram: kvantservice_cv
Facebook: kvantcv
Site: kvant-service.com.ua


Редактор: Марія Фернюк
10-01-2022, 12:30
Коментарів 0 Переглядів 3 550

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.