RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами



1851 належить до лінійки Opillia Export. Сорт цього класичного експортного лагеру створений спеціально до 170-річчя тернопільської пивоварні. Основою нового пива стала традиційна рецептура. У 1851 році у Тернополі пиво почали варити у промислових масштабах. Використовувати найсучасніші на той час технології. Місцеве пиво стало популярним не лише в Україні, але й почало експортуватися за кордон, зокрема у такі традиційно “пивні” країни, як Чехія.



  • Opillia Export 1851 має збалансований смак, притаманний експортним стилям. Для приготування класичного експорту потрібна більша початкова густина сусла. Тут відчутна легка хмелева гірчинка та помірна солодовість, що робить смак цього пива особливим. Саме так має смакувати класичне якісне європейське експортне пиво, коли з однієї сторони – відчуваєш смак справжнього пива з усіма смаковими переливами, а з іншої — тут немає нічого зайвого.



  • Opillia Export 1851 – легке пиво. Згідно технології виробництва пиво експортного стилю проходить глибоку фільтрацію, щоб зберігати усі свої смакові якості протягом тривалого часу.

  • Opillia Export 1851 – універсальне пиво. Пасуватиме до ситного обіду, зокрема до шашлику, барбекю чи смажених на грилі сосисок. Добре поєднується з приємним спокійним вечором за переглядом фільму чи улюбленої спортивної передачі.


5-01-2022, 10:59
Коментарів 0 Переглядів 1 911

Теги -

На опублікованих фото видно, що дерево вирвало із корінням.
Заразність "Омікрона" вища за інші штами
З кожним днем зростає завантаженість ліжок з киснем
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Вибухом пошкоджено вікна двох суміжних квартир та двері в під'їзді


«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
«Не видно просвіту…» Блог Надії Будної
На зупинці громадського транспорту люди обговорюють одну з найболючіших тем – плату за комунальні послуги.
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Буковинці Москаль і Мазурашу влаштували словесну перепалку через черевики, в яких "слуга народу" прийшов на прямий ефір телеканалу Ахметова.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.

Як має смакувати класичне якісне європейське експортне пиво?

Якщо ви досі не знаєте, де можна смачно, ситно і безпечно перекусити на околиці Чернівців, то спішимо повідомити що нещодавно відбулося відкриття кафе "Автостоп"
• Теги