Що посієш, те й пожнеш! І якщо відповідально та якісно працювати на першому етапі, то останній буде надзвичайно приємним та врожайним. У правдивості цього твердження переконався засновник мережі піцерій Pronto Pizza Микола Федеркевич, коли його заклад став переможцем у номінації "Піцерії та доставка піци" на конкурсі "Народний бренд 2021" у Чернівцях. Працюючи лише кілька років у нашому місті, він перегнав у рейтингу популярні місцеві піцерії та став народним улюбленцем, зібравши найбільше голосів у своїй категорії.
Ми постаралися розібратися, завдяки яким особливостям Pronto Pizza вдалося вибороти титул "Народний бренд2021" та все таки чому за неї голосували чернівчани.
І – За довершеність смаку!
Хто куштував піцу від Pronto Pizza, той знає, що вона неймовірно смачна. "Піца як піца" – скажуть скептики, але все таки помиляться. Бо у цьому закладі вона і справді виходить ніжною, легкою і при тому дуже ситною. Хоч засновник мережі каже, що готують піцу тут зі звичайних інгредієнтів – пшеничного борошна, дріжджів, води та спецій, однак повторити такий смак більше нікому не вдається. Справа в тому, що використовуючи такі прості складники, у Pronto Pizza звертають увагу на усі деталі – ступінь прокисання і витримки тіста, температурний режим у печі і натуральність продуктів для начинки. А ще до кожної піци тут додають дрібку любові. А може й трохи більше)
ІІ – За широкий асортимент!
Якщо ви гортали меню Pronto Pizza, то знаєте, що смаків тут безліч. Від звичних поєднань – "Салямі", "Маргарита", "Капрічоза", "4 сезони/ сири", "Гавайська", "Спайсі Курка", "Фелічіта", "Козацька", "Прошуто Фунгі", "Мексиканська", до дещо оригінальніших – "Карлеоне", "Піца з грушею", "Базиліца", "Чізбургер", "Супрім", "Песто", Цезар", "Сальмоне", і, звісно, є фірмова пропозиція – "Пронто" з салямі, куркою, шинкою, беконом, помідорами та моцарелою. Як бачите, начинка на піці дійсно може бути найрізноманітнішою, а за вашим бажанням бортики зроблять із сиром, кунжутом або мисливськими ковбасками. А якщо таки жоден із варіантів вам не підходить – назвіть улюблені інгредієнти для начинки, і кухарі створять особливу піцу лише для вас.
Крім піци, ця мережа пропонує курячі нагетси, картоплю-фрі, соковиті крильця, салати ("Цезар", "Грецький", "З лососем", "Фітнес", "Чука"), бульйон, а також доставку суші Sushi Pro. Серед позицій традиційної японської кухні є як і популярні набори суші ("Каліфорнія", "Філадельфія", "Самурай", "Наомі", "Цунамі"), так і футо макі, хосо макі, нігірі, ура макі, том ям і місо-суп (з креветками або лососем).
ІІІ – За швидку і безкоштовну доставку!
Доставкою їжі сьогодні нікого не здивуєш, адже її практикує багато закладів. Але часто ресторани мають додаткові умови до замовлення – мінімальний чек, платні послуги кур’єра, передоплату тощо. У Pronto Pizza таких вимог немає, доставка по Чернівцях завжди є БЕЗКОШТОВНОЮ, а розплачується клієнт у зручний для нього спосіб. Що стосується тривалості виконання замовлення, то, як правило, піцу довозять за 29 хвилин у межах міста.
ІV – За приємні акції!
Здається, жоден заклад у місті не дарує стільки подарунків та не проводить так багато акцій і розіграшів, як Pronto Pizza. Наприклад, на постійній основі тут діють такі акції: 1) кожна третя у чеку піца або рол завжди є БЕЗКОШТОВНИМИ 2) 20% знижка на піцу і 10% на суші при самовиносі
Цікаво, що ж придумають напередодні свят? Стежте за новинам мережі піцерій Pronto Pizza, щоб не пропустити вигідні пропозиції: https://prontopizza.ua/akcziyi/
Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.
22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".
В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.